fredag 17 april 2009

Friday fun

Då var det dags att fira in helgen med Friday fun igen. I dag stod BUDOKON på schemat. Budokon blandar yoga med ett flertal kampsporter, där du övar dig i grym kroppskontroll och smidighet. Du stränar ömsom statiskt, ömsom explosivt i 60 minuters dramatisk gruppträning. Grymt kul, det gällde verkligen att hålla tungan rätt i munnen för att klara vissa övningar. Jag har ju aldrig hållt på med yoga, man märkt att de som hade gjort det hade ett visst försprång i hur grund positionerna skulle vara... men som sagt grymt kul. Och en väldigt trevlig instruktör!
Sökte efter en bra filmsnutt på tuben. Den bästa jag hittade var en reklamfilm för en DVD, men man kan se lite grann i alla fall...

torsdag 16 april 2009

Dagens vill ha...

är Inez.
Glöm inte att jag faktiskt snart fyller år... :)
Gjorde misstaget att se "Hitta hem" på TV4 ikväll och sedan var det kört... hund-suget växte sig enormt! Varken Hundstallet eller Akitagården hade någon som skulle passa in i vår familj, som tur var... det hade ju bara gjort det svårare. Däremot hittade jag ju då Inez på Blocket. Det är jätte mysigt med delad vårdnad, men det är inte samma sak som att leva med hund... tyvärr :( 

tisdag 14 april 2009

Universal Poplab

Tack Malin för att jag fick överta din telefon
Tack Malin för att du inte tömt den på musiken
Tack Malin för att du lagt in Universal Poplab

Uj, uj, uj


Den som slappar får sona sin slapphet...

så imorse var det bara att bita i det sura äpplet och hoppa i löparkläderna i ottan igen. Tyvärr så tror jag att jag var så inställd på att det skulle vara jobbigt så att det blev det... Imorgon ska jag ha en annan inställning och förhoppningsvis blir jag lite lättare i steget då. Sen är det bara att inse - jag måste ha nya skor. Trist utlägg, men ack så nödvändigt!

För att få en riktig kickstart bokade jag in ett body pump pass i dag också. Äntligen var Hanna tillbaka och jag tog i till gränsen för att kräkas var väldigt nära. Som jag skrev tidigare har olika insturktörer verkligen olika förmåga att kämpa olika hårt och Hanna är den bästa... eller värsta kanske :) Super kul i alla fall och alla muskelgrupper fick en påökning på vikterna.

Nu ska jag dricka en fruktsmoothie och lägga mig i sängen och se House... det är jag värd!

Lindex tips

Om man går in och anmäler sig till Lindex nyhetsmail så får man 25% rabatt på hela sitt första köp i onlineshopen! Om man då tycker att det är svårt att handla online så kan man ju göra sig omaket att åka tilll närmaste Lindex och prova vad som passar och sedan åka hem och beställa... eller så kan man leva farligt och slänga sig ut i ovissheten och bara beställa :)
Här kommer man till Lindex webbsida

måndag 13 april 2009

Grissom

Jag gillar CSI och av alla CSI-serierna är det orginal-CSI jag gillar bäst.
Och av alla CSI-agenterna så är Grissom favoriten...
så hur ska det bli nu. När Grissom lämar gänget och drar till Costa Rica och kärleken??
Inte som förr i alla fall, sen får vi väl se hur illa det blir :)