lördag 8 november 2008

Dra i handbromsen

Alltså det här med Amaryllis lökar.... Oftast blommar mina Amaryllisar någon gång i mitten av januari för att jag har planerat dem efter alla konstens regler. Så i år så atte vi årets lök liiite tidagre än vanligt. Men hallå, vi får nog fira jul frammåt onsdag eller så i den här veckan om vi ska fira jul samtidigt som den blommar. Hur man än vänder sig så har man rumpan bak :)

Dagens vill ha...

Klänning
Visst är den vacker....
perfekt att lysa upp glöggträffar i kurrigt december väder med!
Från Indiska, men det kanske syns ;)

torsdag 6 november 2008

Till fars dag

från HV71.se

Inför Idol


Lars Eriksson – ”Smells like teen spirit”, Nirvana
Veckans mest kontroversiella låtval sätter Lars som ett spjut. Medan bandet kämpar som utsvultna bävrar bakom honom står han själv helt stilla, sätter låten i fokus och sjunger som om livet självt stod på spel.
Blodådrorna på hans hals står ut som timmerstockar och svettpärlorna lägger sig snabbt som ett radband längs hans panna. Imponerande hårdpackat med både dynamit och feeling.
Dagsform: Het.

onsdag 5 november 2008

Kosignaler

Den här har inte funnits på svenska förut och eftersom Fredrika säkert kommer att vilja läsa den har jag valt att inte köpa den på engelska... Men NU såg jag på Bondmorans blogg att den äntligen finns på svenska. Boken som är ett måste i vår familj!
"Cows send out signals continuously about their health, well-being, nutrition, and production. The challenge for the dairy farmer is how to interpret these signals and use them. Dutch vet and cow enthusiast Jan Hulsen has drawn on his expertise and wide experience of cows and dairy farmers to write Cow Signals: a richly illustrated farmer’s guide on how to interpret the behaviour, posture and physical characteristics of groups of cows and individual animals."

Lättnandes suckar

Det verkar vara många som drar lättnandets suckar och tycker att solen skiner lite gladare och varmare idag. Jag håller helt med! Barrak känns som en nystart, det är bara att hålla tumarna och hoppas att det bli så.
Jonas Gardell skrev så fin så jag känner att jag fick skrivkramp! Läs hans inlägg! Jag tänker inte skriva mer nu....

Men vet ni vad djag har hittat....


Skopunkten har internet-affär! Jag som älskar postorder och köper de flesta av barnen slit och släng skor på Skopunkten.... super.
Fast affären ligger ju på Backaplan så dit skulle jag ju också kunna ta mig, men ändå!

måndag 3 november 2008

Den okända kvinnan...

Har ni läst om killen som hittar en CDskiva på golvet när han åker spårvagn. Han blir nyfiken och tar med sig skivan till jobbet där han pluppar in den i sin dator. På skivan finns bland annat en proffsigt gjord video. Nu söker han ägaren och flickan i videon. Vet ni vad.... här är videon, inte helt fel faktiskt....