torsdag 4 december 2008

Min tur.....

Jaha, då var det min tur att bli däckad....
Vaknade redan innan 5 av att det var så varmt. Och så har det fortsatt hela dagen, har legat runt 39 grader. En massa sömn och dricka har det blivit. Ibland med feecetröja och dubbla täcken på mig. Jag är inte förkyld och inte ont i halsen utan jag tror helt enkelt att det är så att kroppen sa i från att nu måste jag pausa. Så det är väl bara att lyssna. Nu känner jag mig piggare och har käkat en macka, men ska vara hemma imorgon också. Så då är det väl på sin plats att blogg -läsa och -skriva nu när man orkar :)

måndag 1 december 2008

Julen, tid för traditioner


Finns det någon tid då vi är så traditionsbundna som i juletid? Skulle vara när vi kommer till midsommarfirandet då....

I alla fall.

I lördags satte jag upp ljusslingan i Hibiskusen bredvid trappan, precis som vanligt.

Jag drog sladden under trappan, precis som vanligt.

Jag la sladden på fönsterbrädan vid vardagsrums fönstret, precis som vanligt.

Jag gick in och gick fram till vardagsrumsfönstret för att ta in sladden och sätta den i väggen, precis som vanligt.

Då blev jag stående, gloendes på fönstret som en idiot!

Vi har ju bytt fönster under året och nu har vi icke-öppningsbara fönster i vardagsrummet.....

Ridå!


Filmen med stort F

Ja, hur var då filmen med stort F? F som i fantastisk kanske..... Ja, men med några men faktiskt! För det första så har de parallellt med att de följt Lasse följt tre tjejer som varit med på alla konserter på sommarturnén. Imponerande, men det är inte så kul att se dem försöka ta sig in genom en port efter konserten. Vi var bara oss själva som den ena tjejen sa i ett, här icke namngivet, forum. Hoppas de är nöjda med sin insats.... Det hade varit kul att höra lite fler fans röster istället för dessa tre igenom hela filmen. För det andra hade det varit kul att "få träffa" Bandet. För det tredje, den var aldeles för kort, spelningen var så bra så jag hade velta se hela igen.... på DVDn finns det fler låtar som extra material sägs det. Vi hoppas på det-
Sen upptäckte vi i bilen hem att det är en stor skillnad på att tycka att Lasse är bra och att vara ett fan. Mats tyckte att han inte avslöjade något i sitt prat om sig själv och sitt skapande. Han tyckte mest att han satt och ältade att han inte var värd framgången och uppmärksamheten. Jag tyckte att han avslöjade mycket.... för att vara Lasse. Det här är inte massmedia-krälaren, jag är med i alla lekprogram som finns för att synas- artisten. Det är mannen med integritet!
Jag ska se den ner-klippta dokumentären på TV, vem gör mig sällskap?!?