lördag 3 maj 2008

Hur kan man leva med sig själv??

Hur kan man leva med sig själv om man har hört små barn skrika i skräck, blivit våldtagna och vet att det pågår något skumt i källaren på hyreshuset man bor i. Kan det vara så svårt att få hyreskontrakt i Österrike så man inte vågar prata med polisen när barn far väldigt, väldigt illa för att man är rädd om sitt hyres kontrakt. Så sjukt!! Jag är inte mycket för hämd, jag tror inte att det leder någonstans men om jag träffade på Josef Leitner skulle jag inte tveka på att smörja in hans arsle i senap och låta honom springa tills han stupade! Inget är viktigare än att rädda barn som far illa!! Och hur kan han gå ut och berätta om det nu, med bild och allt. Ska vi gissa på pengar kanske.... Att han inte skäms och kryper tilbaka in under sin sten!!

Lördag i sol!

Vi skulle åka på BIO var det tänkt idag. Men Ottilia är inte 100, så vi valde att "bara vara" idag. Och det är ju inte så illa när det är så här i trädgården.... sol och vindstilla!

Givetvis blev det grillat till middag, kycklingfilé fylld med röd pesto och feta ost -mums!

Till det grillade potatisar. Jag längtar till färspotatisen!Tjejerna har varit aktiv och hjälp till idag. Ottilia gjorde salladen helt själv. Allt från att plocka fram det hon ville ha i kylen till att diska av skärbrädan - duktigt!Sen hade vi en filmstjärna som hängde de nytvättade strumporna och underkläderna.Nu blir det köslaget och ett glas vin i soffan. En inte helt fel dag med andra ord.... Tur att vi inte åkte på BIO, tycker jag i alla fall!

Team Cans!

Jag är verkligen ingen hårdrockare, som alla vet. Men det finnsbara ett lag att heja på i Körslaget!
Heja team Cans!!!!

fredag 2 maj 2008

Nu flyttar jag!

När det börjar bli mindre kallt ute så flyttar Cosmos.
Han flyttar inte så långt, han vill ju fortfarande ha tillgång till fria måltider.
Nej, han flyttar ut på altanen.
Är vädret lite halv dant sover han i sin transportbur som står under tak.... Och är det fint väder har han slagit läger på dynan till vår gamla solsäng som vi ju skulle slänga... men det har ingen hjärta till nu när han sover så gott där!

Nu är det

onsdag 30 april 2008

Inte ett inlägg!

Tjohooo, inte ett enda inlägg blev det igår.... har det hänt tidigare?? :)
Varför?
Jo, dagen var full smockad helt enkelt, jobb, middagslagning, slänga skräp på tippen, köpa gräsfrön, dammsugning, barnnattning och ja, ni förstår läget.
Plus att det sliter lite på en att vara i stallet 22:30 och sedan 05:30 igen. Så jag sov 30 minuter i soffan innan det var kvällsmatning igår. Men det är det värt när man ser hur glad Kerstin blir när man kommer! Eftersom hon ska falsas in i flocken får jag inte vara med henne i hagen på dagarna och då får man ju passa på att hälsa på henne när det är OK.

Jag tror inte ens att jag klickade igång datorn efter att jag kommit hem från jobbet- rekord!
Ha en go' dag!

måndag 28 april 2008

Jag, en skurk!

Klockan är cirka 22:35 och jag har precis kommit hem ifrån stallet. Kvällsfodring av Kerstin var anledningen till att jag var där och väckte alla djuren. De i stallet flesta tyckte nog att jag var en skurk när jag kom och tände lyset. Men Kerstin tyckte helt klart att jag var en skurk när jag gick! Jag hörde henne bräka när jag låste dörren *snyft*. De positiva var att hon var tyst när jag cyklade hem. Hoppas natten går bra och att hon sover gott. Det är hög tid att hon blir ett får och inte vänjer sig för hårt vid att ligga i TVsoffan och i fotänden på sängen på natten. Morgonmatning klockan 5:00 är nästa aktivitet på dagordningen så nu är det högtid att komma i säng!
Go' natt!!

Någon som vill ha??


Jag har köpt en klänning som är sååå fin. Jag har provat den massor av gånger och verkligen försökt ha den. Kruxet är att den är lite kort i livet och det gör att jag känner mig väldigt lång. Det är jag ju i och för sig, men man vill ju inte känna sig obekväm för det... Det är ju synd om den bara ska bli hängande här hemma och missa sommarens alla roliga fester, eller hur?? Så den finns att hämta här hemma! Först till kvarn... storlek? 40/42.

Vitaminpiller

Hemma med två barn som verkligen hade behövt vara någon annanstans med sina kompisar och gjort något kul. Så jag behöver ett vitaminpiller och delar gärna med mig till er...

Slappar söndag

Igår var det en riktig slappar dag. Det mest spännande var väl att Kerstin upptäckte vattenskålen, doppade ner hela näsan under vattnet och sprang runt här hemma vilt frustandes. Ottilia hade viljan tillbaka, men inte orken, ni vet hur det kan vara. Jag vet inte hur många sammanbrott hon hade. Fredrika tog sig i kragen och både hoppade från kanten, simmade utan att gnälla på att hon fick ont någonstans och doppade huvudet så hon belönades med glass efter simskolan. Annars som sagt, intet nytt!

söndag 27 april 2008

Lördag kväll

Efter att alla fönster var på plats åkte Danne hem för snabb uppfräschning och vi studsade också in i duschen Sen blev det grillat med potatisgratäng, mums! Jag ber återigen om ursäkt för att jag glömde göra sås :)
Barnen så på Bolibompa och sedan blev det Jungelparty på Playstation för alla. Ottilia är inte det enda barnet som är krassligt så kvällen avslutades innan orken tog slut helt.
Kerstin var så klart i krokarna. Hon tar både brötande verktyg och TV-spels tjohoo med ro. Hon är ett coolt lamm! Och japp, hon har blöja. Det fungerar inte inne längre annars...
Tack familjen Lidman för en trevlig kväll!!
Nästa gång blir det karaoke...
PS Tjejerna sov redan när eran taxi kom :)