söndag 12 augusti 2012

Det hade varit så roligt...

Bild från Aftonbladet
om det hade kunnat få bli ett OS guld som avslutning på landslags karriären (om den nu är över efter dagens match...)
Från att ha varit uträknad av de flesta och det var ju få som trodde på spel igen överhuvudtaget efter kraschen i Lundbystrand. Att då ta sig tillbaka och bli både eftertraktat proffs och landslags klippa... det är starkt.
Men det är väl kanske så, men handen på hjärtat, att hade det inte varit så att Magnus inte kunde spela anfall utan var tvungen att fokusera på bara försvarsspel så hade han nog inte kommit dit han är idag. Så ibland är kanske vägen till lycka går via olycka.
Men ett OS guld är han och de andra som tackar för sig ikväll värda efter sina fina insatser i landslaget.
Vi som sitter i TV-soffan kan väl hoppas att vi slipper en rysare och hjärtatack, även om den risken säkert är liten!

The expendables 2

Hmmm, hur tänker man när man dammar av Stallone, Lundgren, Van Damme, Willis och Schwarzenegger bland annat och blandar ihop alla i en och samma film...
I min värld är det inte one too much utan total överdos.
Det är nog inte en film som jag kommer gå och se ;)




Jag måste bara testa!

Jag har klickat hem mina första Fivefingers!
Efter att ha läst om dem, både hos återförsäljare och andra som använder dem så kändes jag att jag inte kan låta bli!
Jag har ju problem med lederna och framför allt så måste jag trycka ut  ordentligt för att inte stelna... spreta med fingrarna, och trampa ut fötterna när jag springer.
Jag har en längre tid haft problem med baksidan av höger lår. Det har gjort ont som f*n. När jag bytte från Nike-skor till Asics blev det bättre efter som Asicsen är bredare. Det är ju sjukt vad man kan göra mot sin kropp för att man inte använder den på det sätt det är tänkt... Så nu ser jag med spänning fram emot hur fötterna och resten kroppen kommer att reagera på så gott som total frihet under löpningen.

Mer om Fivefingers, mina första stapplande steg och upplevelser kommer jag att skriva här

Hålla tand för tunga

Vid frukosten idag diskuterades vad som händer under dagen och alla var enade om att klockan 16.00 sitter vi framför TVn.
Så startade diskussionen om hur duktiga herrarna är i handboll.
Och den duktiga mamman sa inte ett ord när tjejerna tycker att "de vinner i alla fall ett silver idag..." och sog sönder deras ungdomliga positivism.
För i min värld är det så att man förlorar ett guld om man kommer på andra plats...? ;)
...Sen säger jag inte att det inte är en bedrift att ta ett OS-silver från den uträknade position de var... och jag är gärna med och snackar bragdmedalj. Men man vinner, eller förlorar, ett guld idag.

Borta bra men...

Kaffemaskinen finns hemma :)