torsdag 28 mars 2013

Inte bara DM som släppt nytt

Ludwig Bell släppte sitt andra album igår. Skivan, med fin hälsning i, låg i brevlådan när jag kom hem. Tack själv!
Jag har lyssnat på skivan en vecka redan och efter ett par genomlyssningar, när jag lyssnat in texten ordentligt, är den grymt bra! Lyssna efter den på P3, den kommer garanterat dyka upp där

Inte bara DM som släppt nytt i veckan

Ludwig Bell släppte sitt andra album igår. Skivan, med fin hälsning i, låg i brevlådan när jag kom hem. Tack själv!
Jag har lyssnat på skivan en vecka redan och efter ett par genomlyssningar, när jag lyssnat in texten ordentligt, är den grymt bra!
Lyssna efter den på P3, den kommer garanterat dyka upp där

Nytt från Ludwig Bell

Titta på Ludwig Bell - Vinklar på YouTube

Ny DM-video

Titta på Depeche Mode - Soothe My Soul på YouTube

onsdag 27 mars 2013

Åh va' jag är sparsam...

Var inne i sportaffären för att köpa nya löparskor. Springer just nu i de skor som jag fick skav av och panik-bytte-ut innan Varvet förra året eftersom jag fick skavsår av dem helt plötsligt. De har verkligen gjort sina mil och fler där till, det finns varken dämpning, mönster eller styrsel i dem längre.
De skor jag köpte efter dem har jag slängt så långt jag kunde. Är ganska övertygad om att de bidrog till min muskelskada i höften.
Så idag var det dags att hitta.nya skor. Inte helt lätt... de ska vara för neutralt löpsteg, tillräckligt mjuka för att skydda min skadade hälkudde, men inte för mjuka, vill  ha en naturlig känsla ändå.
Sen ska de ju inte skava, inte ens på min extra knöl som jag har på insidan höger foten efter att ha fått en häst över mig.
Så det är ju lite att ta hänsyn till...
Och sen gör det ju inget om de inte är strykfula. Löjligt jag vet, men nu är jag en gång sådan. Och allra sist får de inte vara röda.
Sååå in och hugg tag i någon som ser ut somden vet va  den gör och börja prova.
Hittar en sko som har allt, den är t.o.m ROSA! ...och sitter som en smäck.
'Ja, och kan du tänka dig den i en annan färg så har vi den till ett ruskigt bra pris där borta' säger sen försäljaren och visar på ett bort där det står beiga/blå skor.
En stund tycker jag faktiskt att rosa är värt 400 kronor. MEN sen händer det! Jag inser att nej, det är inte värt det, det får bli beiga skor, det är ju ändå bara ett år tills jag ska köpa nya igen! Helvete, jag tror jag blev lite vuxen där i affären... men det kan ju gå över igen ;)

Invigning av altanen

Strunt i att den inte är riktigt färdig... idag blev det årets första kaffe på altanen.
Så härligt att det äntligen verkar bli vår!!
Dessutom lyssnandes på nya Delta Machine som släpptes igår men som jag inte lyckades lyssna igenom i ensamhet då...

tisdag 26 mars 2013

Jag fick ett mail...

...och tydligen har jag ett arv att vänta "Kära vän, Jag är Victor Okafa den personliga advokat till din sena släkting, som dog med icke-identifierad familj eller släkting, jag kontaktar dig på grund av hans vänstra insättning värderas till € 12,7 miljoner euro, med en av de ledande bankerna här i Lome Togo.Since du hans din släkting och har samma efternamn. Banken har utfärdat mig ett meddelande för att ge de anhöriga, gör svar med följande information för ytterligare förtydliganden. Ditt fullständiga namn ........... Telefonen Tel .......... Din ålder ................. Din Yrke: ......... Jag ser fram emot att höra från dig så snart som möjligt, så jag kan ha möjlighet att ge dig mer information om detta. respektfullt, victor Okafa" ...eller inte ;)

söndag 24 mars 2013

Familjen Stormberg

Jag älskar tunna fleecetröjor, använder en nästan jämt när jag är ledig. Under skaljacka, över funktionströja, som myströja i tv-soffan... ja ni förstår ;)
Så idag när vi var och köpte löpskor till Kråkan hade de fin-fint erbjudande på Stormbergs urbra tröjor! Så nu ska jag göra ett försök i att få hela familjen att förstå vilket fantastiskt superplagg det handlar om.
Så se upp nu blir det familjen-fleece  :-)