lördag 10 januari 2009

Skidskola bokad

Idag har jag bokat skidskola inför årets skidsemester. Förra året blev det ju inte som vi tänkjt oss och vi var ju lite skeptiska. Nu blev det ju jätte bra ändå, och vi hade gärna åkt tillbaka. Men det får bli nästa år. I år blir det Kläppen och samma stuga "som vi brúkar" och eftersom vi ska till ett större ställe så fick alla ungarna plats i skidskola samma tid även om de inte går i samma grupp. Så i år blir det vuxenåkning och skidorna får motion. ,,,, eftersom mina skidor inte får följa med far till Italien längre så får jag nog lämna in dem på sliipning så de kan kasta sig utför stupen på riktigt.

fredag 9 januari 2009

Kenny Chesney är ju en av de stora inom Countryn sedan slog han sig ihop med legendariska the Wailers. Då blev det... tja, bra. Men jag vet inte vad man ska kalla det. Country-reagge, eller nå't. Somrigt är det i alla fall

torsdag 8 januari 2009

Jeans

Sommarens jeans kommer att bli de här från JSFN
nu gäller det bara att klura ut tumstorlekarna :)






Isigt värre

"Varför gå i lera och sörja, när man kan vara på is och ha det glatt"
Hade KBA Hockey som slogan i min ungdom..... Men idag undrar jag om jag inte hade föredragit leran, faktiskt. Det var inte lätt att ta sig hem. Det såg nog ganska komiskt ut på vissa ställen där hela familjen och andra kanade fram i sina försöka tt komma dit de ville. Tur att vi inte hade bilen...
Varför snö när den ändå bara slaskar och sedan fryser?

Som att dansa med en myndighet

Min gode vän Lasse (hoppas inte bakfyllan är för grav idag) skrev en gång att det är som att försöka dansa med en myndighet. Och det är precis vad jag har försökt göra idag. Fast inte med en statlig myndighet utan stadsdelschefen och chefen över förskoleförvaltningen i stadsdelen. Fina folket, fick ju till och med byta stalljeansen mot kjol tillfället till ära :)
Jag kan återigen bara konstatera att jag är alldeles för idealistisk och har för stor tilltro till den goda viljan hos mina medmänniskor. Även om jag innan mötet kan gå in med förutsatsen att jag ska lyssna på vad de egentligen menar med det de säger, så vill jag ju förtvivlat gärna tro på det jag hör..... Jobbigt att sitta och väga allt på guld våg.
Hur det gick? Ja, inte vet jag. Bollen är bara satt i rullning och det återstår många möten ännu. Kan inte säga mer just idag.... och det är inte så spännande att höra vad de sa heller i och för sig. Och verkligen inte muntert att förstå vad de verkligen menade heller, är jag rädd.

Tja, varför inte lyssna till stofen jag citerade i början...

onsdag 7 januari 2009

Grammis

Men hur kan Soundtrack... vinna över Kent?? Och vad gör Olle Jönsson på scen??
Hur kan Millencollin förlora mot In Flames?? Och vad har Olle Jönsson på sig??
Obegripligt....
Och visst hade det varit roligare om Kleerup vunnit bara för att det var Gynning som delade ut priset. Men samtidigt så fanns det ju ingen annan vinnare än Håkan
Och sen Robyn... det enda snygga är frisyren och den är ju i och för sig jäkligt snygg, men ändå. Lasse och Håkan då??
Och Anna Ternheim, dras inte ens Grammis vint in om man ligger och krälar på golvet??
"Is anybody home..." näää, när EMD får Grammis för åårets låt, då är *** måttet rågat!
Det är inte min kväll!

Ny blogg


Idag har bloggen
premiär!

Som namnet säger kommer det inte att bli så mycket mer vikt och tränings snack här inne utan det kommer att få en egen hörna att frossa i.

Stor del av mitt liv går just nu ut på att hitta en ny livsstil och ännu så länge går det ganska bra. Men det är det ingen dans på rosor och jag sliter med mig själv och mitt socker behov varje dag. Tyvärr, är det som alltid, när något går bra så sticker det i ögonen på andra.

Så nu gör jag så och då kan den som inte vill läsa om eländet helt strunta i att klicka in sig!
Sedan blir det ju en lagom kombination av morot och piska att lägga ut sina bra och dåliga sidor i offentligheten.... kanske är det lättare att låta bli kalorierna om man vet att man måste bekänna det efteråt?!?

Vi får väl se!
Välkomna i alla fall!

tisdag 6 januari 2009

Var inne och kikade hos "Prickig katt" och hittade då "dagens outfit". Prickig katts blogg "Här kan du dagligen följa oss på Prickig Katt vad vi gör, hur vi ser ut och har på oss."   Kul, den ska jag följa! Såg också att man kan mail shoppa nuförtiden, kan bli dyrt :)