lördag 12 november 2011

Guldlock

Ikväll ska vi på 40-års fest. Kråkan beställde korkskruvar... Shit jag som inte har haft långt hår sen i 9:an. Jag har aldrig hållt i en locktång! Men man får ju försöka...

Därför att vi är värda det!

Varken jag eller äldsta dotter har haft den bästa veckan i livet. Därför packade vi fika i ryggsäcken och smög ut ur huset. Efter ett par timmar i skogen i lugn och ro och fika längst vägen känns  det som om vi har fått lite ny energi båda två.
Åh, vilken härlig höst dag det är!

Amys jul

Jag säger som Mark Levengood
"På ICA säljer de den nya tidningen "Amy Diamonds Jul", 79 kronor.
Vad jätteroligt.
Men oj.
Jag glömde köpa den."

fredag 11 november 2011

Jalapenos vagga

För några år sedan var "ört-vaggan" en populär present åt höger och vänster. Kanske främst till dem som man inte riktigt visste vad man skulle ge... I alla fall. Maken blev förärad en. Som nu legat ouppackad längst in i ett skåp. Ändå tills idag när jag skulle hacka jalapenos till fredags tacosen. Det är så jäkla tråkigt att stå och försöka hålla fast de små pepparfrukterna. Ändå tills det gick upp ett Liljeholmens att örtvaggan fanns. Gick fin fint!

Anna Ternheim - The Longer The Waiting, The Sweeter The Kiss (official)

Åh, va' den är bra...
Anna Thernheims nya skiva!
Man är ju inte bättre än att man kan ändra sig ;)

torsdag 10 november 2011

Go beyond the cover...

Har ni sett reklamen för Dermablend sminket som täcker tatueringar?
Oavsett så är den här "bakom kulisserna" filmen lite häftig. Man blir nästan lite förvirrad hur han egentligen ser ut...

Bing översättnings verktyg...

kanske inte bingo direkt.
Fick ett meddelande via fb på engelska.
Provade att klicka på översättningsknappen för att testa hur bra det egentligen fungerade.
"Sending emails on a very bumpy train. The keys on the laptop are moving targets. My ipod is now flat. About to eat an apple."
Blev 
"Skicka e-post på ett mycket krokig tåg. Tangenterna på den bärbara datorn flyttar mål. Min ipod är nu platt. Att äta ett äpple" 
Resultatet känns ju så där, minst sagt
Blir väl så när det översätts ordagrant och inte i sitt sammanhang

söndag 6 november 2011

På TV här hemma

Idag föreslog Mannen att vi skulle se "Tron Legacy" visst sa jag och hörde att vi skulle se "Thor"... Hmm lite snopen blev jag när jag satte mig och hamnade i ett spel istället för i asavärlden. Dessutom missade jag den första kvarten och förstår ingenting. Går och gör något annat, adjö!

Trodde vi skulle se det här...

Istället blev det, det här...