fredag 22 maj 2009

Ny platta!


"Våren i övrigt har använts till att skriva nya sånger, vilket har gått väldigt bra. Därför har nu inspelningen av en ny platta påbörjats på Grouse Lodge Recording Studios på Irland och bandet består av Ola Gustafsson, Anders Hernestam, Johan Persson, Jerker Odelholm, Anna Stadling, Malin-My Nilsson och Anders Nygårds. Plattan beräknas att släppas någon gång under höst"

Yes! Yes! Yes! Och Anna är tillbaka istället för Monika - super!!
Inte för att Monika är dålig, men Anna är grym!

Trevlig helg!

Regn på natten så allt det nysådda och planterade blir vattnat och sol på oss som ska greja i trädgården! Super, ha en härlig helg!

Är man bara tillräckligt liten...


så behöver det inte regna för att man ska bli blöt. Då behöver man bara gå genom högt gräs. Det är inte lätt att vara på skogspromenad med en matte med långa ben, när man själv bara har 20 cm...

Go' morron!

Vaknade 5.40, inte utvilad för det var ganska svårt att koppla av igår när jag kom hem. Kunde i alla fall inte somna om så jag passade på att kolla till korna via kameran... Ser inte kalven på skärmen! Bella har ju en gen som i många fall slår slint när de här korna blir mammor så pulsen ökade direkt på mig... ligger hon på bebisen?? Försökte intala mig att hon självklart inte gjorde det, men kunde inte koppla av i alla fall... Så det var ju bara att dra på sig kläderna och vandra upp till stallet. Inez fick ju följa med så att vi tog morgonpromenaden samtidigt. Hon var med igår också så det var väldigt motvilligt som hon kröp fram från den go'a värmen under täcket.

Väl i stallet så stod Bella lugnt och fint brevid sin kalv som sov sött! Inga problem alls, hon tittade lite trött på mig och undrade om vi skulle komma och störa dem redan :)

Så efter titten blev det en rejäl promenad kors och tvärs över Tingstadfjäll. Härligt! Visst är det vackert tidigt på morgonen :)

tisdag 19 maj 2009

Skrotsamlaren...




Inez älskar mjukis djur, bland mycket annat. Fredrika har varit duktig och samlat ihop alla sina överblivna mjukisdjur för att avgöra deras framtida öde...


Den påsen har stor-snoken i famlijen hittat ikväll.


Så nu tar hon sig en liten tur in i Fredrikas rum och in i påsen.


Bär in mjukdjuret till sin säng i vår sängkammare.


Provbiter i dem olika länge, beroende på hur tuggvänliga de är.


Lägger dem brevid min säng och smyger in och hämtar ett nytt djur.


Hittils har det samlat sig 11 djur nedanför min säng och påsen är inte tom ännu...


söndag 17 maj 2009

Grattis Norge!

Skönt, då sparade vi lite pengar nästa år också :)
Bra är den också, kan sjunga mer på den än på sveriges....
Betyder det bara att jag är med åt zigenar hållet än operadiva, kanske :)