torsdag 5 mars 2009

Paus

Jag vet inte vad som hänt...
måste vara någon hemsk åkomma...
men jag är fullständigt dator ointresserad just nu...
plockar inte ens upp datorn ur väskan när jag kommer hem från jobbet...
då är det illa...
så i stället för att ha ett gnagande dåligt samvete för att inget skrivs gör jag så här...
dags att ta en pause...
återkommer så småning om...
titta på slutspelet ni så länge så kommer jag snart tillbaka :)

Som det kan bli...

Jag fick hem en beställning från HM i förrgår. Jätte mycket fina kläder till alla flickor i familjen, där ibland en rosa långärmad t-shirt. Igår stod jag och höll i den och var på väg att ta den på mig till jobbet. Men så ångrade jag mig och valde något annat istället. Och tur var väl det... två åringen på jobbet sprang runt i sin nya rosa långärmade tshirt, identisk med min nya! Hade ju varit kul om den minsta och största blondinen på förskolan hade varit likadant klädda. Så går det när man handlar på HM youth :)

måndag 2 mars 2009

Ikväll ser jag...

Självklart Hockeykväll, med slutspelsval  i svt2 klockan 21:30!!

Så väljer lagen motståndare
 Tränarna för de fyra första lagen (Färjestad, Linköping, Frölunda och HV 71) flygs in till SVT:s studio i stockholm.  Tränarna väljer sedan, direktsänt i hockeykväll från 21.30, i tur och ordning (se nedan) de lag som de vill möta.

Turordningen
Färjestad väljer först
Som seriesegrare kan Färjestad välja mellan det lag som slutade sjua eller åtta. Alltså Brynäs eller Timrå.
Linköping väljer som tvåa
 Som tvåa i elitserien kan Linköping välja något av de två sämst placerade lagen efter att Färjestad gjort sitt val. Väljer Färjestad Brynäs får Linköping välja Timrå eller Skellefteå.
Frölunda väljer som trea
 Som trea i elitserien kan Frölunda välja något av de två lag som blir över när Färjestad och Linköping gjort sina val.
HV 71 får det sista laget
 Som fyra i elitserien får HV 71 möta det lag som blir över efter att Färjestad, Linköping och Frölunda gjort sina val.

Seedningen tidigare år
 Fram till 2007 var det lag ett mot lag åtta, två mot sju och så vidare.
 2007 samlades samtliga åtta huvudtränare på Hovets is dagen efter sista omgången. Kanal 5 sände den originella seedningsproceduren med skridskoförsedda tränare. Lag ett fick välja mellan lag sju och åtta. Lag två fick välja mellan de två sist placerade lagen och så vidare.
 2008 var det SVT:s Hockeykväll som hade lottningen och samtliga tränare var i tv-studion. Samma procedur som föregående år.
 2009 återigen i Hockeykväll. Nu är endast de fyra topp-tränare i studion där de förkunnar sitt val. Tränarna för lag 5 till 8 är med på telefonlänk.

söndag 1 mars 2009

Titta vad jag hittade...

.. jag satt och googlade för att få fram vilken "TV-kändis" det är som är misstäänkt för misshandel. Något säkert svar fick jag inte däremot hittade jag det här sen i september...

"Under Luleåkalaset blev det öppet bråk mellan rockstjärnan Lars Winnerbäck och medlemmar från gruppen Boppers. Detta i samband en efterfest som anordnades på nattklubben Cleo.
- Jag blev inte själv vittne till slagsmålet men uppgiften kommer från tillförlitligt håll och från personer som på nära håll såg det hela. Det finns ingen anledning för mig att betvivla uppgifterna, säger polisman Stefan Ström.Någon kommenetar från Lars Winnerbäck har inte gått att få, eftesom han inter ger intervjuer. Matte Lagerwall från Boppers förnekar något som helst bråk med Winnerbäck- Som jag kan minnas så var han inte ens där.Så inget bråk alls?- Vi blev indraget i lite tjafs kring ett bord som bokats och där ett sällskap suttit i flera timmar och då blev det lite stökigt.Någon polisanmälan har inte lämnats in, vilket innebär att polisen har svårt att uttala sig om hur omfattande bråk det kan ha varit frågan om.- Men det är helt uppenbart att de här artisterna av någon anledning har rykt ihop, säger Stefan Ström.Hotat utskänlningstillståndDäremot finns handgemänget mellan de kända musikartisterna nedtecknat i den polisrapport som skickats vidare till kommunen och som nu hotar nattklubbens utskänkningstillstånd. "
Hämtat från Norrländska Socialdemokraten
Hmm, känns ju inte som de värsta slagskäparna någon av dem :)