torsdag 13 november 2008


Lars Eriksson gick inte segrande ur Idol men han är en självklar vinnare på MySpace. Med fler än 760 000 spelningar, tusentals vänner och en kvarts miljon besökare har Lars redan hunnit bygga sig en stor fanbase.

onsdag 12 november 2008

Trenchcoat




Jag skulle vilja ha en trenchcoat, helst en rosa. Men det har jag insett att det är det helt fel säsong för. Nu har jag surfat runt och hittat tre kandidater. Snyggast är nog den bruna, vi får väl se vad det blir. Mamma kanske har sin kvar i garderoben rent ut av...
Bilder från HM, Halens och Ellos. Klicka på bilderna för att komma till hemsidorna.

måndag 10 november 2008

Reklam


Precis som när jag köper böcker så tittar jag mycket på etiketten när jag köper vin... Förkastligt, jag vet, men så är det.
I "programmet presenteras av"- reklamen till Desig Simon & Thomas presenterades det här vinet. Fin, tänkte jag och googlade....
Gnarly Head Old Vine Zin (nr 6597)
Land USA
Distrikt Lodi
Alkoholhalt 14,5 %
Färg Mörk, blåröd färg.
Doft Mycket fruktig, aningen kryddig doft med rostad fatkaraktär, inslag av plommon, choklad och cola.
Smak Mycket fruktigt, aningen syltigt vin med rostad fatkaraktär, inslag av körsbär, plommon och viol.
Användning
Serveras vid cirka 16°C till grillade rätter av lamm- eller nötkött.
Perfekt till tjejmingel på fredagkväll med andra ord :)

Ingen ny turné just nu


Nu får vi nog ställa in oss på att vänta ett bra tag, alla vi som gärna vill se Lasse live. Han har, som han själv uttrycker det, försiktigt börjat snegla på skrivblocket igen. Vi får se i vilken fart det rinner. Blir det bra så drar vi förstås igång ett nytt varv.

Men den som väntar på något gott får kanske både ny skiva och turné vad det lider :)
Dessutom...
På Musikförläggarnas Prisgala igår tilldelades Lasse priset som "Årets textförfattare". Som hyllning framförde Elin Ruth Sigvardsson en otroligt fin version av "kom ihåg mig".

söndag 9 november 2008

Gästlistan förlängs

Imorse fick vi en ny gäst vid fågelbordet.

Under dagen kom hon (tjejerna bestämde att det var en tjej) tillbaka flera gånger för att äta mer. I slutet hängde hon i baktassarna i taket på fågelhuset och huvet rakt ner och försåg sig. Tyvärr var inte kameran i närheten just då.