måndag 20 juli 2009

Spikmatta


Jag har varit väldigt sugen på att skaffa en spikamatta... men nu när jag gick förbi TVn hörde jag att "Beck-filmen på TV4 presenteras av spikammattan" ... då kädes det inte lika lockande längre :(

Att vara Charlie Schulmans pappa...

Jag har väl aldrig tyckt om Alex Schulman. Orättvist dömt honom kanske för jag har aldrig riktigt läst det han skrivit, bara hört och läst om honom och därefter inte tyckt... svagt, jag vet. Nu var jag inne och läste Sannas blogg där hon bland annat skrivit om sitt möte med Alex. Lite nyfiken blev jag för jag gillar Sanna så jag hoppade in på Att vara Charlie Schulmans pappa-bloggen, Alex nya blogg... och vet ni vad?!? Jo han skriver så fint! Nu har jag inte läst ända från början, men ganska långt bak och inte en elakhet så långt jag kan se, däremot en stor portion osäkerhet. Så alla som inte varit där, gå in och läs! Gå in och läs Sannas blogg också, den är läsvärd den också :)

söndag 19 juli 2009

Ikväll ser jag...

...Walk the line
Amerikanskt drama från 2005. År 1955 vandrade en gänglig gitarrist som kallade sig själv J.R. Cash in i Sun Studios i Menphis. Med sitt starka godstågssound, stålögda intensitet och en röst lika djup som natten är mörk, sjöng Cash brännande sånger fulla av realism, olika något man hört tidigare. Han skulle komma att utvecklas från självdestruktiv pop-stjärna som slogs mot sina inre demoner, slåss för kärleken som hjälpte honom upp, och att lära sig följa den rakbladstunna linjen mellan destruktivitet och räddning.