onsdag 25 januari 2012

Vad händer här?...

...det har jag faktiskt ingen aning om...
Men det vore ju kul om herrarna Martin L. Gore och Vince Clarke slutade prova hotellsängar och skrev lite musik ihop så det kunde bli en ny skiva och en ny turné!!

tisdag 24 januari 2012

Groupon

Jag har varit medlem på Groupon ett tag nu och raderat mail efer mail efter mail varje morgon för att jag inte tyckt att deras "dagens deal" varit något att ha. Det har blivit en sån vana att jag raderade medans jag läste imorse... tur att papperskorgen finns i mailboxen för idag var det en deal för mig :)
"60 min tatueringstid av valfri tatuering inklusive skiss av motiv hos Evergrey Tattoo. Värde 1 250 kr, betala 195 kr.

Oavsett om du önskar en permanent inköpslista på armen (så du aldrig glömmer mjölk igen) eller dina barns namn på benet (så du inte glömmer Kalle på dagis igen) är dagens Groupon något för dig: 60 minuter tatueringstid av valfri tatuering inklusive skiss av motiv hos Evergrey Tattoo. Värde 1 250 kr, betala 195 kr.

Dagens Groupon inkluderar både valfri tatuering och uppskissning av motiv. Välj att ta med en egen inspirationsbild eller få hjälp att skissa upp motivet på plats. En timmes tatuering räcker till en liten tatuering (tänk ett hjärta, en kortare text, eller en mindre figur).

Vill du göra en större tatuering går det självklart bra att använda din värdecheck till att inleda ett mer omfattande motiv. Rådgör med din tatuerare i samband med bokning. Hos Evergrey Tattoo är all utrustning av högsta kvalitet och säkerhet och sterilitet är en självklarhet. Tatuerarna hos Evergrey Tattoo har många års erfarenhet och du hittar tidigare verk på
hemsidan."