torsdag 29 december 2011

Nytt från HM

 Såg den här klänningen på en annan blogg. Skuttade glatt in på HMs nyheter för att titta lite närmare. Superfin på övre bilden... men på nedre (med HMs kända dockmodell) ser den ju super tråkig ut. Läste dessutom att den är av trikå... så tyvärr, den fick inte flytta hit hem

onsdag 28 december 2011

Swype

Jag börjar bli (ö-) känd för att skriva väldigt märkliga saker när jag skriver med mobilen...
Jag har pausat i Algeriet, jag har haft Makedoner instängda i en bur, filmen Tintin blev intim och läget är allt som oftast fittja.
Ja ni hör ju, så kan man inte ha det! Men nu har jag hittat lösningen och den heter swype!
Det är en inmatnings metod där man inte lyfter fingret från tangenterna utan man gör som ungarnas prick till prick i målarböckerna. Fungerar skit bra! Det blir ett litet streck efter fingret och jag är grymt imponerad av den lille sekreterare som sitter inne i telefonen och ska få ihop min galna framfart över tangenterna. Jag är swype för evigt trogen, aldrig mer tum valsen när jag skriver sen garanterar jag förvisso inte att det blir rätt alla gånger :)

Rosa bubbel

Jag har ju en viss svaghet för rosa, det är ju ingen hemlighet. Så idag på Systemet kunde jag inte motstå den här... Tyvärr gör inte bilden den rättvisa.den är fiiint rosa på folien och etiketten också. Nu återstår bara smaken ;)

tisdag 27 december 2011

Äntligen!

Till slut efter att ha besökt varje liten hålla ivårt avlånga land kommer Fredrik Steen HIT! Jag vet två som ska dit...japp mannen ska med och upptäckta hans super metodik!

söndag 25 december 2011

Spelkväll

Go'a vänner, bubbel och Mexicantrain...
Dagen slutar lika gott som den började :)

Tyst i huset

Juldagsmorgon.
Alldeles tyst i huset.
Ett gäng kompisar i valpburen som sover frukost.
Ger julklappslatten en chans (är ju ingen latte-människa).
Och sista kapitlen i "Lilla stjärna"
Vissa mornar är det inte så illa att vakna tidigt...