fredag 25 juni 2010

torsdag 24 juni 2010

En plats i solen

Idag kom den!
"En plats i solen"
Låter... Kent, mer kan jag inte säga ännu. Kent måste jag alltid lyssna in mig på och läsa texterna för att ta till mig och det har jag inte hunnit ännu.
Men det verkar lovande!

Tomaten...

Jaha, då kan jag återigen konstatera att solen ger färg även om det är kallt, delvis molnigt, blåsigt och det inte känns så varmt... Nu är det däremot varmare i skinnet ;)

Dagens visa

onsdag 23 juni 2010

Ny diet

Alla som känner vår Prinsessa vet att hon är lite låg i energi-nivå.
Så jag tänkte att en Powerraid kur skulle pigga upp henne lite,
eller inte...

Från fb...

släpper DVD i sommar, bara på turnén. "Bränt krut vol 4. Johanneshovs Isstadion - Turnéavslutning 2009.12.14" ska den heta. Det var bara det så länge. Annars repar vi nu. Ha det fint! /Lasse

woho, I like :)

Dagens visa

måndag 21 juni 2010

Om du inte har råd med ett gymkort...




så kan vi erbjuda funktionell styrketräning här hemma till ett fantastiskt lågt pris!


Det är bara att greppa en spade fylla en skottkärra och lämpa av det längst bort i trädgården.


Bra att vet också är att vår trädgård inte riktigt är platt, det ger en extra dimension till träningen, liksom.


Vi smyg startade lite i helgen och körde väl en sis så där 40 kärror, så nu är det bara för dig att fortsätta...
Tro Kålle att man inte hinner sitta här och soffa, man vill ju inte riskera att tappa formen inför beach 2010

Odjuret blir film!

Odjuret ska bli film av Daniel Alfredsson men Ola Rapace i rollen som pappan. Ska bli spännande, tror jag... har inte riktigt bestämt mig för vad jag tycker. Boken är ju så välskriven så frågan är om de lyckas fånga alla känslor eller om det blir en helt "annan film". Det är SVT som gör filmen så vi lär väl se den framöver på TV.

Nu läser jag...

Kanske inte den Roslud & Hellström bok-handling som tilltalar mig mest... men är det Roslund & Hellström så är det, då är det bara att läsa. Vill ju inte missa varken det de skriver eller vad som händer Ewert Grens :)
"Han lever ett dubbelliv. Ett med en älskad fru och två små pojkar, en familj han vill skydda till varje pris. Och ett annat, hemligt, där han varje dag riskerar att förlora allt.



Han tvingas ta makten på ett av Sveriges tyngsta fängelser. På uppdrag av polisen. På uppdrag av maffian. Han inser att han från och med nu är ensam, inte kan lita på någon och att han i det ögonblick han avslöjas blir lika farlig för båda sidor. Han kallar sig Paula och vet att det tar exakt tre sekunder att dö.

Tre sekunder är en intensivt spännande thriller där människor i alla positioner sätts på prov. Detta är Roslund & Hellströms femte roman kring kriminalkommissarie Ewert Grens. För sina tidigare böcker har de blivit prisbelönta, fått fantastiska recensioner och nått en mycket stor läsekrets."

Dagens visa

Jäkla tidningsbud...

Jag har i några dagar gått och muttrat över det "jäkla tidningsbudet som inte kan stoppa ner hela tidningen i postlådan, tur för honom att det inte regnar..."
Idag när jag skulle ta in posten upptäckte jag att fredagens tidning visst låg kvar i lådan och tog upp den mesta av platsen...
Oooops, som det kan va'.  Tur att jag inte träffat på tidningsbudet någon morgon och talat om för honom vad jag tycker om tidningsbud som inte gör sitt jobb ordentligt. Då hade jag kanske fått höra vad han tycker om prenumeranter som inte tar in sin tidning ;)