onsdag 8 april 2009

Inte så roligt nu...

Färjestad skaffade sig matchboll igår i och med suddensegern med 3-2. HV71 hade 2-0-ledning en bit in i matchen och även en straff med sig i sudden, men Färjestad knep ändå segern, tyvärr. Så nu är det så där slldeles för spännande igen. Jag går och tränar ikväll, orkar inte se matchen...

måndag 6 april 2009

Dagens vill ha...

HP Mini Vivienne Tam Edition är den första specialdesignade bärbara dator som bländar på catwalken - och i styrelserummen. Med inspiration från piontemat i Vivienne Tams vårkollektion 2009 för den samman high tech och haute couture i en elegant, aldrig tidigare skådad, digital accessoar.

söndag 5 april 2009

Shorts premiär

Fredag kväll är ju alltid fredag kväll... men den här fredagen var vi extra trötta. Mats har ju börjat gå upp mycket tidigare än vad han är van vid och jag hade tränat 75 minuter Body Toning. Så hela familjen gick in i vår säng och la oss för att titta på Talang 09. Och där blev vi liggandes. En kisse-runda med Blondie blev det förstås, men inte ens ner i källaren för att sätta på stora TVn iddes vi. Så det blev en tidig kväll för alla.
Då blev det ju en tidig lördagsmorgon också i och för sig och det var ju bra. 5 kilometers löpning innan frukost, sämre start på helgen kunde man ju få :) Och vilket väder! Igår var vi ute i trädgården hela dagen, det var ju en fantastisk dag! Shorts och tshirt premiär, super! Hedda var här för hennes föräldrar hade aldeles för mycket att göra. Sedan blev det grillpremiär allihop tillsammans, gott, gott, gott!
Idag har det ju varit sämre väder så det blev veckohandling och sökande efter gummistövlar. Stora O är i gränsen mellan barnstorlek och vuxenstorlek så det var inte aldles lätt att hitta stövlar som passade. Tillslut hittade vi Tretorn på Coop som passade i både smak och storlek, dessutom på utförsäljning så priset var också passande :)
Styrleksemöte nu i kväll och nu nyaste Bond filmen, sen go' natt. Ny, kort, arbetsvecka snart...

Och nu gick det ju inte bättre...

... även om målskillnaden blev mindre, men det spelar ju inte så stor roll vunnen match är vunnen match, tyvärr.
Under 19 sekunder i andra perioden gick Färjestad upp till 0-2-ledning och HV71 lyckades aldrig resa sig efter det. Färjestad vann andra matchen i rad och leder nu finalserien med 2-1 i matcher.
Men det är inte över ännu, även om en av fb-vännerna nyss skrev att Färjestad hade vunnit SM-guld :)