lördag 5 juli 2008

Semester!



Jag har på börjat min semester, härligt!
Så nu tar bloggen också semester, tro det eller ej.

det blir kanske något inlägg här och var, men inte i den utsträckning som det brukar utan min semsester ska bestå av.....
fint väder

sol och bad i en av världens minst befolkade badvikar med familj och vännergoda grillade middagar i gott sällskapoch ett (?) glas gott vin!Ha en härlig sommar alla så hörs vi vad det lider!

Ring gärna, vi umgås så gärna med er alla!

Bilderna är från vår härliga dag idag.

onsdag 2 juli 2008

VAB...


Hemma med sjuk eller övertrött Ottilia. Hon kom till fritids, åt frukost och gick ut och la sig invirad i en filt i gräset och nästan somnade... inte helt likt henne. Nu sover hon i sin säng så får vi väl se om hon vaknar kry eller sämre senare. Fredrika är också hemma. Och gråter... hon har faktiskt också feber och är precis lika sjuk som Ottilia. Så jag måste låta henne sova i soffan i vardagsrummet. Annars kan det vara så att hon blir frisk om hon får spela datorspel.... verkar vara en hemsk sjukdom ;)

tisdag 1 juli 2008

Sommarbetes dags


Idag har min bebis åkt på sommarbete....

Hoppas hon inte får fullständig lappsjuka ute i skogen utan människor!

HOn hade försökt komma igenom eltråden, men de andra fåren hade ropat på henne och då hade hon sprungit till dem.

Väldigt tomt är det på jobbet i alla fall. Längtar redan tills hon kommer hem igen.

Men hur ser han ut?!?


Jöback på Allsången, hur ser han ut?!?

Kostymen ser ut som den, den dryge skåningen har i en reklamfilm. Har glömt vad de gör reklam för. Men han kommer ut ur ett rum med en väldigt illa sittande och liten kostym på sig, hans kompis står utanför och väntar.... ja, ni vet.

Tillbaka till Jöback, hels skägg och morfars glas ögon.....

Ja, det var ju det vi konstaterade här om dagen - smaken är som baken.

måndag 30 juni 2008

Premiär...

Han fick fram till första reklampausen på sig att övertyga mig om att "Sommar med Ernst" är bättre än "Sommartorpet".
Han lyckades!
I sommar hänger jag med Ernst på måndagar, verkar vääääldigt lovande!

Håkans dom


Idag var det dags för tjejerna att se Allsången från förra veckan, hurra för SVT Play!
När Håkan inledde så frågade jag vad de tyckte om honom, domen blev väl inte lysande;
-Tur att jag inte bor i Kina, där får man inte tycka vad man vill. Då hade jag kanske varit tvungen att tycka att han var bra, sa den ena.
Den andra tyckte att han lät som Niklas Strömstedt (!), och han är väl så där...
När väl Christer Sjögren äntrar scenen blir det jubel runt matbordet.
Hmm, ja, smaken är som baken

Historia

I och med ommöbleringen i källaren har våra fotoalbum fått en plats där de syns mer. Tjejerna hittade dem nästan direkt när de kom ner i källaren idag och sitter nu och bläddrar i var sitt. De letar febrilt efter bilder på sig själva, men eftersom de fortfarande är kvar på 1900-talet och diverse grillfester i Björlanda, födelsedagar, jular och andra partyn tar det nog ett tag. Om man sen ska få reda på vad alla som man inte känner igen heter, så går det ju inte fortare. De har dessutom konstaterat att familjemedlemmar har kommit och gått i vissa fall ;)

söndag 29 juni 2008

Skoköp


På väg hem från Fjärås svängde vi in på MAXI i Mölndal för att jag skulle köpa skor.

Jag hade sett ett par redan förra gången vi var där, men då var det inte läge att prova och handla. I dag var det i alla fall dags, för mina promenadskor har verkligen dragit sin sista suck. När jag kom in på skoavdelningen så var det 50% rabatt på alla skor, hurra! Istället för 300 så blev det ju 150, vilket fynd. När jag sedan kom till kassan så strulade mitt kort så det blev lite rörigt och jag fick inte redan på slutbeloppet. Väl ute på parkeringen så tittade jag igenom kvittot. Jag hade betalat 49 kronor för skorna, snacka om fynd!! Det måste ju ha varit fel på streckkoden på skorna...Imorgon ska det promeneras i nya skor!
Skon på bilden är snygg, men tyvärr inte den jag köpte... modellen är för hård för att göra annat än fin gå i :(

Tack!



Tack Keyser-klanen för en trevlig middags-träff.

Ett extra stort tack till mor och far för gott lamm och god dryck. Och så klart att tjejerna har fått vara med er i helgen!

Fix och trix

Igår åkte tjejerna till Gunneboslott för att gå på friluftsteater med mormor och morfar. Sedan var det vidare färd mot Fjärås för övernattning. Så Mats och jag fick en riktig fixar dag i trädgården, med helt OK väder dessutom! Så nu är häckarna klippta, fönsterfoder målade, potatis kupad, trädgårdsland renasat och gräsmattan klippt. Härligt!
På kvällskvisten kom Lise och Christer över och åt middag. Brandy och Bilbo kom över efter maten för att vi skulle få lugn vid matbordet :)
Tack för en trevlig kväll, alla från nummer 20!
Nu ska vi möblera om i källaren, sen väntar middag i Fjärås och till sist var det någon som pratatde om att det var nå'n match man "måste" se ikväll.
Vi hörs!