fredag 15 april 2011

Ny inspelning av The Crow...

OK, titta på killen till vänster...
och sedan på bilden till nedanför.
Ser Bradley Cooper
 ut som nya Eric Draven
I don't think soooo...
Låt ett stycke kult få vara i fred, tack!

onsdag 13 april 2011

Miss secret agent.

"Du har fått ett konfidentiellt meddelande, som har sparats på en skyddad server. Meddelandet kan öppnas med länken ovan. Förbindelsen är skyddad med SSL-/TLS -kryptering. Av säkerhetsskäl kan du läsa meddelandet endast på en dator och inom 14 dagar. Spara och/eller skriv ut innehållet i meddelandet och radera detta mejl.

Vänliga hälsningar
If "
 
Men jösses, jag skulle ju bara få ett nytt lösenord så jag kunde fixa en försäkring till Åkerspöket... 

tisdag 12 april 2011

Vem är hon?!?

Idag landade SDs läskiga tidning i brevlådan.
Som vanligt var den på väg rätt ner i pappersåtervinningen. Men så slängde jag ett öga på framsidan och känner igen ett ansikte!
Problemet är bara att jag för mitt liv inte kan komma på vem fan hon är...
Jag vet hur hon låter, vad hon gör för gest för att samla ihop sitt långa hår och att hon har många örhängen. Men sen är det stopp. Jag skulle kunna ha haft henne på en intervju på jobbet, sett hene i en dokusåpa eller vad som helst. Jag kan inte placera henne.
Skit vad jag blir trött på mitt dåliga ansiktsminne, alltså jag kommer ihåg ett ansikte och gester eller hur någon pratar eller skrattar, men kan sällan placera dem... tröttsamt.
Nu funderar jag så att hjärnan krullar sig och väntar på att mannen ska komma hem så att jag får fråga honom om han känner igen henne.
Fortsättning följer... kanske

Det är bara regn hos mig...

vilken tur att jag köpte nya fina gummistövlar för ett par veckor sedan...

Gummistövel från Skopunkten.com

vilken otur att de står på jobbet och jag är hemma... men det är härligt att gå sandaler igen efter vinter, så vad gör det egentligen?

Dagens visa - Göteborgslåten 2011

Finns väl inte så mycket att tillägga ;)

måndag 11 april 2011

Tjejkväll






I fredags var det tjejkväll! Mycket trevligt och allt började med två vackra kvinnor på scen, Anna Stadling och Pernilla Andersson. Sen blev det Dancing Dingo till lite senare än jag tänkt mig ;) Så jag var inte jätte pigg, men ändå oförskämt fräsch när klockan ringde på lördag morgon och det var dags att gå upp och ha fixardag på föräldrakooperativet. Planen i det läget var att överleva dagen och sedan somna gott i TV-soffan, tidigt på kvällen... så blev det inte riktigt. Vi hamnade först på grill och vin-middag och sedan på efterfest med musikkrig och wiskeyprovning. Trevligt hade vi och sent blev det... igen :) Så söndagen blev relativt sansad, om man säger så...

En prins

Alla prinsessor behöver en prins...
och alla prinsar behöver en prinsessa!
För ett par veckor sedan flyttade det in ett litet Åkerspöke här hemma. Efter att ha skrapat lite på ytan nu under en tid börjar vi skymta den lille prinsen som bor där inne.
Det kommer att bli bra det här!

Rita och berätta

Idag har jag gjort ett nytt besök på kirurgavdelningen för att fixa mitt ben. Min kirurg är av typen "rita och berätta", han bara måste illustrera allt... så innan operationen ritade han på lakanet för att beskriva varför det känns som ett litet rör under huden på mitt redan opererade ben.
Efter operationen hade han fortfarande inget papper med sig, så då ritade han helt enkelt på plåstret... visst ser alla hur det kommer små blodådror från alla håll och rinner ner i ett större kärl...? :)

Angående "röret", alla äckelmagade kan sluta läsa nu...
Jag fick under förra operationen två små snitt med 5 centimeter mellan på insidan av låret. Mellan snittet känns det som ett hårt litet rör under huden och det har varit väldigt ömt och lite rött i huden. Idag när jag frågade Svante så var berättade han att venen så knölig och förstörd så det skulle göra med skada än nytta att ta ut den. Så det hårda är inte venen utan lite blod som blev kar och har koagulerat. Men, han hade stuckit in en kanyl och tömt venbiten på 20 ml blod! (Då kan man ta i beaktande att det här är en tunn ven. Den stora venen i benet som är oskadd är lika tjock som ett lillfinger...) Inte så konstigt att det har gjort ont och sprängt i benet... Så blodet kommer att tas upp av kroppen och "röret" kommer inte att kännas om ett tag. Skönt att veta!

Lite mer om höstturnén

Lars Winnerbäck ger sig som bekant ut på turné i höst.
Det blir en konserthusturné i mindre skala med en intimare sättning än på Winnerbäcks tidigare arenaturnéer.

Turnépremiär i Göteborg i september och turnéavslutning i Stockholm i oktober.
Perfekt helt enkelt... men det var det där med sittande pubik, jag är tveksam...

Vår!

Åh, va' det är härligt!
Varmt i luften även om det inte är full sol.
Scillan blommar som ett blått hav på framsidan.
Asfalten är ren sopad från allt grus som bara hävdes ut i vintras, bra jobbat!
Tjejerna väljer att vara ute och cykla istället för att sitta inne och kura.
Kvällspromenader som inte sker i fullt beckmörker

Nu längtar jag till alla soliga helger framöver när man kan vara ute och greja hela dagarna, grilla lite och sedan somna i TV-soffan aldeles full tankad av sol och frisk luft :)

Dagens visa - Guns N' Roses - Welcome To The Jungle

Slash är mitt sällskap i lugna stunder just nu, eller i alla fall boken om honom.
Även om jag inte varit på något sätt bland deras större fans så finns det ändå ett par av deras album i hyllan, tro't eller ej :) Och det är faktiskt riktigt kul att få historien bakom alltihop. Även om det är ett otroligt destruktivt liv. Idag har jag till exempel fått reda på att inspelningen av videon till Welcome to the jungle tog så låg tid att Slash är precis så dyngrak som han ser ut att vara 30 sekunder in i klippet... vem kan inte ha nytta av den kunskapen, liksom ;)
Men som sagt, kul att få veta lite mer om hur allt växte fram