torsdag 18 juni 2009

Ikväll ser jag...


Självklart...

The Matrix reloaded
Amerikansk science fiction från 2003.

Den utvalde, Thomas "Neo" Anderson, fortsätter sin jakt på sanningen i det andra kapitlet av science fiction-sagan.

Den hemliga rebellstaden Zion faller offer för maskinerna samtidigt som Neo kämpar mot klockan för att rädda mänskligheten från ett minst sagt tragiskt öde.

Ha en härlig midsommar helg allihop!
Glöm inte att det ska vara omväxlande väder för att göra det mer spännande :)

Kurs dax!

Nu är vi anmälda till vår första kurs, jag och Inez!
Rallylydnad kommer det att bli. Ska bli jätte kul att prova på istället för traditionell lydnadsträning! Kursen börjar inte förens i oktober, så jag funderar på om jag ska försöka klämma in en valpkurs först, men Inez är ju egentligen överårig för den och vårt nya träningsställe har inga unghundskurser... Tål att tänka på. Vi åker kanske förbi någon dag och spanar in stället. Var vi ska träna? Kungliga hundar heter stället, ska det va' så ska det va' :) Främst är det för att de har inmomhus hall! Perfekt för någon med korta ben och som inte tycker om att sitta ner när det är vått. Det känns som att kasta pengarna i sjön om jag tar en kurs utomhus under hösten... Det blir lite skillnad det här, från att ha en stor träningsnakoman som la sig ner i alla väder till en liten fis som tycker att det mesta är läskigt. Men det ska bli skitkul rent ut sagt att träna hund igen! Längtar redan!

onsdag 17 juni 2009

Shifting och Burning

Jösses, va' härligt... det är NU, det var det inte då :)
Shifting är 10 styrketräningsmaskiner som man arbetar med i grupp. 50 sekunders jobb, 10 sekunders vilja och byte till nästa maskin. I dag har Veronica stoppat in en spinningcykel mellan varje maskin. Så det var varannan styrka, varannan kondition. På varje cykel satt det olika instruktioner typ stående uppförsbacke, sittande raksträcka, trampa bara med vänsterben osv.
Så jäkla jobbigt, men så jäkla gott nu! Det enda som inte var så bra är att jag inte direkt gillar att blanda svett med andra och sveiitga var vi allihop... :PNu är det sommar uppehåll, men maskinerna står ju i gymmet å jag tänkte nog köra i alla fall ett par, tre dagar i vekcna i sommar när vi är hemma.

He is Messiah and he is BACK!

måndag 15 juni 2009

Roslung & Hellströms femte roman...

Jag har helt missat att super duon Roslung & Hellström har kommit med en ny bok! Ser med spänning fram emot att den kommer i pocket. Jag har deras andra böcker i pocketupplaga och vill ju inte bryta mönstret i bokhyllan :)
"Han lever ett dubbelliv. Ett med en älskad fru och två små pojkar, en familj han vill skydda till varje pris. Och ett annat, hemligt, där han varje dag riskerar att förlora allt.
Han tvingas ta makten på ett av Sveriges tyngsta fängelser.
På uppdrag av polisen. På uppdrag av maffian.
Han inser att han från och med nu är ensam, inte kan lita på någon och att han i det ögonblick han avslöjas blir lika farlig för båda sidor.
Han kallar sig Paula och vet att det tar exakt tre sekunder att dö.
Tre sekunder är en intensivt spännande thriller där människor i alla positioner sätts på prov. Detta är Roslund & Hellströms femte roman kring kriminalkommissarie Ewert Grens. För sina tidigare böcker har de blivit prisbelönta, fått fantastiska recensioner och nått en mycket stor läsekrets.Böckerna har översatts till sjutton språk och håller på att filmatiseras." Kopierat från Piratförlagets hemsida

Livo ch död, vad är skillnaden?

Ena dottern
-Hur gammal är din morfar?
Jag
-Min morfar är ju död, det vet du ju.
Dottern
-Ja, menhur gammal är han?
Jag
-Men hallå, han är ju död!
Dottern
-Ja, skulle det på nåt sätt hindra att man fyller år? Det kan man väl göra ändå?
Jag
-...

DM tillbaka på scenen igen!


Depeche Mode tillbaka på scenen igen!!
Dave Gahan uttrycker nu sin uppskattning för fansens kärlek och tålamod.
– Jag är tacksam för allt stöd, säger Dave Gahan.
För en vecka sedan gjorde Depeche Mode comeback på scenen efter sångaren Dave Gahans canceroperation.
Legendarerna genomförde sin första konsert sedan i maj i tyska Leipzig.
– Jag är tacksam för allt stöd från fansen och vill tacka min familj, mina vänner och de läkare som tagit hand om mig så bra. Det är en otrolig känsla att vara tillbaka på scenen och jag ser fram emot varenda show, sade Dave Gahan i ett uttalande efter konserten, enligt BBC.
Efter en konsert i Aten diagnostiserades Gahan med cancer i urinblåsan och opererades. Gruppen tvingades skjuta upp eller helt ställa in ett stort antal spelningar på sin pågående världsturné.