onsdag 16 juni 2010

Sommar-bloggandet räddat


Tack älskling!

I trädgården just nu...











Vallmon blommar för fullt ch Veronican har börjat lite smått. Verkar som om det blir midsommarblomster lagom till midsommar i år ;)
Och att jag lyckats få en blå och röd rabatt mitt i alla rosa

Rosa och Pelles (ja, alla djur i vår trädgård som är här mer än 1 gång har namn...) två ungar kom ur boet idag och skränade runt på gräsmattan. Kungen blev mer utskriken än vanligt och valde att gå in och lägga sig :)


































Vilken otur


Men vilken otur att jag köpte skor igår som inte passade till någonting som jag hade hemma... det var ju bara atta shoppa mer idag :)
Även om Tjorven tyckte det var otänktbart med en mamma som inte skulle ha kläning på sig. Att jag dessutom tänkte ha shorts var ju fullständigt vidrigt.
Tur att hon har avslutning med sin klass imorgon kväll så jag kan ha kläning då och shorts på skolavslutningen på fredag :)

Dagens visa

Vilken skräll!!

Nina Eldh var gäst i "Det kungliga bröllopet" i SVT. Hovets informationschef intervjuades av Mark Levengood i programmet och fick frågan om hon hade några nyheter att bjuda på.
Då avslöjade Nina Eldh skrällen: Victoria blir utan tärnor på bröllopet.
– Det blir tio näbbar, inga tärnor, sa Nina Eldh.
Victoria och Daniel kommer alltså att vara omgivna av barn när de gifter sig på lördagseftermiddagen.
Brudnäbbarnas namn kommer att avslöjas av hovet i morgon onsdag

Oj, oj, oj, det är verkligen skrällarnas tid... vilka oväntade och dramatiska besked man får om bröllopet, knappt man orkar ta in all information. Först överlämnad av pappa Kungen, stackars omyndiga och handfallna kvinna (hon ger verkligen det intycket...) . Och nu ska hon vara omgiven av barn i kyrkan, vart ska det sluta??
Och så var det det där ironi tecknet som hade varit bra att ha då...

tisdag 15 juni 2010

Vuvuzela

Vilket namn...
och vilket ljud! Fruktansvärt, som något man skulle kunna använda på Guantánamo och få alla att erkänna vad som helst när som helst, bara de slapp höra ljudet.
Och nej, jag tittar inte på VM, men ingen i samma hus som TVn slipper undan ljudet. Undrar hur det låter på arenorna?
Hade det varit i Sverige hade arbtesmiljöverket ryckt ut direkt!
Och nu såg jag att man kunde köpa dem genom Aftonbladet så snart har väl varannan unge en egen Vuvuzela, jippie sommar lugnet är räddat :S

Dagens visa

Here comes the sun


måndag 14 juni 2010

Dagens visa

Nytt från Kent!




Den 30 juni ger Kent ut sitt nionde studioalbum “En plats i solen”. I dag, måndag den 14 juni, släpps en singel med dubbla a-sidor; spåren “Gamla Ullevi” + “Skisser för sommaren” exklusivt på kent.nu