lördag 17 april 2010

Ikväll ser jag...


In the name of the king: A dungeon siege tale.
En obeskrivligt ond arme härjar och krossar allt i dess väg i en tidigare idyllisk och fredlig värld. De önskar erövra det väldiga Castle Ebb och att besegra självaste kungen. Medan kriget pågår mellan den onda Gallian och den regerande kungen Konreid, ger sig en enkel familjefar vid namn Farmer iväg för att rädda sin kidnappade fru Solana och samtidigt hämnas sin sons död.

Hur ska en prinsessa äta...

... om inte som en prinsessa! Dagens fynd! Inez matplats är numera blingad :)





Glömde ju...

att berätta att årets första varma, sitta ute länge, kväll är förberedd! Sprang in på systemet och köpte Fresita igår. Så nu är det bara att vänta på värmen och gott sällskap!

Dagens visa

Men det är ju ändå lördag, så vi tar väl "Ett band till..." och tänker tillbaka på gamla glada fester i MAgnus och Tobias sällskap :)
Fredrika tyckte vi skulle lägga in "Poppa Joe" också från Kroatien -07...

Dagens vill ha...




Igår i skoaffären hittade jag ju ett par rosa sandaler som jag tror kommer att sitta som en smäck till min rosa vippiga sidenklänning. Och det "behövde" jag, har inte haft några skor som passade riktigt bra... Men jag hade också fötterna (eller den ena, osvullna ;) ) i de svart prickiga skorna. Och de lämnar mig ingen ro nu. Får nog åka dit och sätta båda fötterna i dem när svullnaden gått ner och det är lite mer aktuellt att gå i klack igen. Så fina! Till både jeans och klänning, I like!

fredag 16 april 2010

Dagens vill ha...


Didriksons jacka Nicole i färgen Deep purple

Ikväll ser jag...

Modern family
Jay Pritchett lever med den mycket yngre Gloria och hennes son Manny. Jays vuxna dotter Claire har fullt upp med att hålla ordning på sin familj, maken Phil, och barnen Haley, Alex och Luke.

Jays son Mitchell lever med sin pojkvän Cameron och de har precis adopterat den lilla flickan Lily.

När de tre familjerna ställer upp på att låta sig intervjuas av ett dokumentärfilmsteam anar de inte hur mycket av dem själva de kommer att avslöja för tittarna.

onsdag 14 april 2010

Hmmm, Nyckelpigan, undrar varför :)

Ikväll ser jag...


självklart Van Helsing "Under 1900-talet beger sig monsterjägaren Dr Gabriel Van Helsing till Östeuropa för att slåss mot Greve Dracula, Wolf Man och Frankensteins monster. Vid sin sida har han den hänförande Anna, en familjemedlem fast beslutad att befria världen från ondska."

Text hämtad från TV-planeten

Mycket trädgård




Mycket trädgård och lite bloggande är det just nu... Vädret är ju helt fantastiskt så man vill ju aldrig gå in. Och det gäller ju att passa på, man vet aldrig när det blir regn igen. Sen följer jag den fantastiska Gustav Mandelmanns råd slaviskt. Han säger att om man rensar nitiskt innan midsommar kan man slappna av sedan... Jag litar sten hårt på honom, så nu rensar jag som en galning :)

Tänk vilken tur vi har...


Inez och jag! Jag har en kompis som går och utbildar sig till hundinstruktör. Då behöver man hålla hundkurser.
Och vi hade turen att bli tillfrågade om vi ville vara med.
Klart vi ville!
Första gången idag.
Jätte roliga övningar!
Jätte roliga hundar och mattar som var med!
...Men man blir ju trött efteråt förstås :)

tisdag 13 april 2010

Dagens visa

Årets Pelargon 2010

Bosse Rappne kommenterar årets pelargon:

Randig, prickig, fläckig eller strimmig. En tålig vän som trivs på den moderna inglasade balkongen, där det ofta är alldeles för varmt och torrt. Den utelämnar allt åt fantasin och torde gå under devisen;

- Man får vara som man är när man inte blev som man skulle. Årets pelargon, Äggskalspelargonen.

Till 2010 års pelargon har man utsett gruppen äggskalspelargoner som Årets pelargon. Hos äggskalspelargonerna är det blommans kronblad som hamnar i fokus. Kronbladen har oregelbundna och olika stora fläckar, prickar, stänk eller streck i avvikande färg. Utseendet på varje blomma varierar och det finns inget specifikt återkommande mönster vilket gör det hela ännu mer spännande. Vissa av kronbladen kan till och med vara helt enfärgade.

Årets pelargon utses av Mäster Grön och administreras av Blomsterfrämjandet.

måndag 12 april 2010

Ikväll ser jag...

Kommisarie Winter. Ska bli kul att se hur Magnus Krepper axlar manteln efter Joha Gry

Sovit som en gris

Åh, va' vi har sovit gott i soffan, jag och Inez... i två timmar nu ikväll. Det blir ju säkert jätte lätt att somna om igen om en timme. Eller inte...