måndag 14 mars 2011

Finally

Bild lånad här

Manligt sällskap...

Idag har jag shoppat loss lite inför vår långa bilresa. Förutom tredje delen av Carin Gerhardsens Hammarbyserie blev det tre färgstarka men väldigt olika herrar som fick följa med till fjällen

Nytt från DM

Dave Gahan är med i  New York Times i ett bildspel kallas  Godfathers of Glam tillsammans med ett gäng andra välkända herrar. Snygg bild, men texten är ju ännu mer glädjande!
"Later this year, Depeche Mode is scheduled to release ‘‘Remixes 2: 81-11,’’ an album comprised of original and new arrangements spanning the band’s entire career."

Vad man relaterar till...

I fredags var jag och SysterYster ute och vädrade oss lite.
Så i lördags morse satt jag och läste "Två Dagar" och insåg flera gånger att det fanns massor som jag relaterade till på grund av kvällen innan.
Frukost på "Egg and Milk" (hoppas den smakade ;) ), mer spelningar tack vare KBs nya Gbg-kontor, Mello på Gretas, är bara några som jag kommer på direkt.
Jäkligt kul att komma ut och vidga sina nöjes vyer lite :)

Men en sak som gjorde mig lite oroad över vart vi är på väg var säkerhetsrutinerna när man gick in på nattklubben...
Ska det verkligen behöva vara så att man ska behöva bli visiterad och gå igenom en metalldetektor för att kunna gå ut och ha roligt? Känns inte helt bekvämt med den utvecklingen i samhället måste jag säga. Inte heller att det står en skock snorungar och häver i sig RedBull och Jägermeister. Inte bara för att det låter som en riktigt äcklig kombination, utan också för att det känns som en mindre sund blandning.
Så Syter Yster och jag lämnade fritidsgården och begav oss åt andra håll. Nästa gång får det bli Gretas, där är det nog annan stämning :)

söndag 13 mars 2011

Dagens visa -Ludwig Bell

Säkert fick fin, fina recentioner efter sin spelning i fredag. Och det är hon helt klart värd, spelningen var jätte bra... Men hur tänker man när man ger den här killen för tidig speltid, för kort speltid och därför en nästan tom lokal? Skit tråkigt, han är värd så mycket mer!