onsdag 5 maj 2010

Hjärnstress


Jag lider just nu av hjärnstress, tack mamma för den diagnosen! Det är helt enkelt för mycket som är på G och snurrar för att jag ska orka med det... eller för att min hjärna ska orka med det rättare sagt.
Så just nu tror jag att jag säger en sak, men säger något helt annat. Jag har kallat äppelmos för lingonsylt i flera dagar till exempel.
Igår satt jag på ett möte och kände mig helt dum i huvudet, vilket jag ju är just nu. Jag var verkligen inte skarpaste kniven i lådan om man säger så. Vilket hade varit bra om jag varit när vi diskuterade ekonomi och olika lagar och regler med en otroligt vass kvinna.
Men nu är förhoppningsvis den väsrta stressen över snart. Alla rekrytering inför hösten är färdig, inlämningsuppgifterna till kursen ligger i fina mappar brevid datorn, det börjar lugna ner sig med möten kvällstid och vi har bestämt att inte boka in något mer på helgerna i maj (som om det skulle gå att boka mer, en lördag och en söndag är obokade :( )
Imorgon åker jag på min sista utbildningshelg. Det är intensiva dagar. Men när väl kursdagen är slut ska jag lägga mig med en god bok och bara vara... Så när jag kommer hem och har fått vila på söndagen ska jag förhoppningsvis vara på banan igen. Eller i alla fall på väg åt rätt håll!
Ses på andra sidan!

Jade Jagger for INDISKA in stores may 12th

Indiskas samarbete med Jade Jagger släpps om en vecka, ska bli spännande att se! Det Indiska lagt upp på Facebook hittilis verkar lovande...

måndag 3 maj 2010

Otack är livets lön


Tänk, killarna i Ottilias klass blev inte alls tacksamma när jag tog hand om den här så de slapp kasta den på varandra... otacksamma ungar är det värsta jag vet ;)

Råbert och jag


Men visst är det roligare att göra saker när man är två!
Så därför är jag väldigt tacksam över att jag fick sällskap av Råbert imorse är jag hängde tvätt.
Han passade på att mumsa i sig av mina blommor äta frukost medans han sällskapade...













Ikväll var det dags att ta ner tvätten och hänga en ny. Och tänk va' mysigt att få sällskap då också. Jag hängde tvätt och Råbert åt  mer blommor källsmat...