onsdag 26 augusti 2009

Britain's Got Talent ... or

Sportlife premiär...

Idag var det dags att ta mig i kragen igen och köra lite styrketräning. Switchingen börjar igen om två veckor och då är det ju bra om men tränat någon gång sedan midsommar... Veronica är hård ;)
I alla fall lämnade in barnen på kidz club och tog mig upp för trappan till omklädningsrummen och gymmet. Samtidigt som jag gick läste jag schemat över höstens träningspass och funderade på vilka jag skulle sikta in mig på i höst.
Väl inne i omklädningsrummet gick jag förbi ett par vääääldigt stora skor. Jag funderade på hur tjejen som ägde dem så ut, värsta ryska kulstöterskan tänkte jag. Samtidigt började något mala i bakhuvudet... efter tre steg kom jag på det!
Det kom ett mail i somras om att det varit så många stölder i herrarnas omklädningsrum så det skulle byta plats. Damernas skulle bli herrarnas och herrarnas damernas omklädning. Tjohoo vad jag ljudlöst skuttade ut igen :)
Som tur var, var vi där mitt på dagen så det var ingen i gymet utanför och skoägaren var i duschen så jag lyckades komma undan osedd :)
Träningen då, jo det känndes att jag inte lyft vikter på ett tag... dags igen på fredag!