tisdag 27 mars 2012

Vårskor

Nu har vi varit på skojakt i dagarna tre, jag och tjejerna. Tjorven insåg till slut att det var bättre med bekväma än supersnygga skor och hittade ett par lila/rosa Salomon skor. Kråkan hittade sig ett par Vans sneakers.

 Jag hittade fiiina prickiga. Men eftersom jag redan har prickiga och inser att det är lite begränsat när man kan ha dem eftersom jag sällan är varken svart, vit eller omönstrad så blev det ett par blommiga i stället :) Ser lite tantiga ut på bilden, men kändes inte alls så i verkligheten. De var sååå snygga till jeans. Blir perfekta att piffa till jeansen med när man vill vara så dr lite lagom fin eller ha till och från jobbet! Tur att jag är vuxen så jag slipper ha fotriktiga skor :D

999... äntligen

i liveversion, släppt klockan 21 idag.
Så djävulskt bra vid första inlyssningen.
Jag som skrev någonstans att mer är alltid bättre och 999 är mer än 747, som aldrig varit någon personlig favorit. Skönt att det stämde :)
Undrar vilken del som SVT ville de skulle ta bort ur låten... tur att Kent sket i det och stod över!! Enjoy!

Någon har varit ensam hemma

...och skaffat sig en liten skattgömma

Och här skulle det varit en bild på en hundkorg med en hög skor, pennor, tejprulle, snöre, en tröja, diverse mjukdjur och annat tyggvänligt. Men tydligen raderar jag kort lite väl snabbt i telefonen så de hinner inte alltid laddas upp -beklagar

måndag 26 mars 2012

Som man sår får man skörda

I skoaffären
"Mamma de här skorna vill jag ha!"
"Fina, men du tycker inte att de är lite pojkiga?"
"Men mamma! Det finns inget flickigt eller pojkigt, bara snyggt eller fult!"

söndag 25 mars 2012

Jag kan inte låta bli...

De små rosa/lila raringarna som finns i nästan alla affärer nu för tiden. I dag hittade jag den här på Hornbach för 69 riksdaler... Vem kan motstå det? Inte jag i alla fall!