lördag 14 februari 2009

Ikväll ser vi...




...efter Melodifestivalen, förstås.....


Constanine


Amerikansk skräck från 2005. I rollerna: Keanu Reeves, den fantastiske.


Constantine är historien om en man som, bokstavligt talat, har gått igenom ett helvete. När han slår sig ihop med polisen Angela Dodson för att lösa det gåtan med hennes systers självmord, leder undersökningen dem till en värld av demoner och änglar.

Lasse hos Skavlan

Förra helgen var det liv här i bloggen om mitt missade Skavlans program eftersom Lasse var gäst. Om det är så att man vill så finns programmet här. Ett tips är att man ser första delen med Lasse och sedan hoppar fram till 52:35 då Måns Zemerlöv (men hur stavar man det?) presenterar "Kungen" och sedan kan ni avnjuta Ingen soldat med Lasse, Anna och Ola. Om man inte vill se.... tja, då vet jag inte hur man tänker :)

Fantastisk!

Men han är ju fantastisk, sverige förstår inte hur bar han är, tyvärr
det enda positiva är att nu kan jag lyssan hur många gånger jag vill!

Det är något specilellt med det där namnet....
Åter igen, SVT är super med sin SVT-play!

fredag 13 februari 2009

Ikväll ser vi...

Cubic
Amerikansk science fiction-thriller från 2002. Ett tredje världskrig har härjat på jorden och en stor del av världens befolkning har försvunnit. Ur askan stiger framtidslandet Libria under ledning av Fadern.

torsdag 12 februari 2009

Aj, aj, aj...

Idag känner jag att jag har en kropp... uj, uj, uj, vad det värker! Men det är samtidigt gôtt, då vet man ju att timmen igår gjorde någon nytta. Imorgon blir det en ny timme på Sportlife, "Friday fun". Varje fredag bjuder de på något nytt och kul pass som vanligtvis inte ligger på schemat. Imorgon är det "Body Combat" (Kampsportsinspirerad träning där du slåss mot dig själv i spegeln. Hög förbränning och många sköna skratt med Sportlifes höjdare inom Body Combat). På lördag är det stalljobb som väntar, om jag kan rör mig då :)

onsdag 11 februari 2009

Tränings stället...



Ja, i den bästa av världar så är det här mitt träningsställe och jag skruttar runt i en lugn och avslappnad, barnfri miljö. Men tyvärr blir det inte alltid som man tänkt och vill.... Istället har vi börjat träna på Sportlife.
Och det är absolut inget fel på det träningsstället, det blir jätte bra! Men det är inte samma sak... När det skiljer flera tusen kronor på årskortet så kan jag inte riktigt försvara det. Men som sagt Sportlife är helt OK.... tills vi har vunnit storkovan, då byer jag :)
I dag har jag provat Body Pump ("Gruppträning med skivstång och viktplattor. Här tränar du upp din styrka och uthållighet på ett enkelt, effektivt och framförallt roligt sätt. Vill du se snabba resultat? Träna Body Pump") och det känns nu, kroppen rör sig inte lika snabbt som hjärnan vill :)
Sen har jag laht ner hälsobloggen! Jag vill bara ha en blogg och den som stör sig på min träning och kosthållning får väl läsa någon annans blogg, här bestämmer jag! Och det är en del av mig. Så nu startar jag en ny kategori, Kost och hälsa! Ha det så bra!

I'm back!

Nu är vi tillbaka, datorn och jag :)
Datorn är som ny, har aldrig varit snabbare....
och sedan har jag lyckats övertala Mats att nergradera min lilla dator!
Så nu är jag utan Vista -hurra!!
Nu ska det bloggas och läsas bloggar!

söndag 8 februari 2009

Extreme computer make over

Nu ska Mats "blåsa min maskin".....
alltså rena min dator från allt skräp man samlar på sig och fräscha upp den, så fräsch den nu kan bli. Den är ju inte flång-ny direkt. Så jag disconnect me för ett tag. Bye, bye, see U later!

Tack mor & far!

Tack för vår toppen julklapp....
biljetter till genrepet i Melodifestivalen!
Super kul att gå alla flickorna i släkten!!
Vi har gärna en repris nästa år....
eller ska vi ta och gå "på riktigt" då??