lördag 10 oktober 2009

Uddamåls förslust

Skellefteå AIK-HV71 3-2
Efter en jämn start så ökade Skellefteå AIK takten i andra perioden och överlistade Andreas Andersson tre gånger. HV71 gjorde två mål och jagade sedan kvittering i tredje perioden, men fick se sig besegrade med uddamålet.

fredag 9 oktober 2009

Uthämtad och urdrucken


Var och hämtade Blossa-flaskorna igår. Idag kom våra goda grannar, Lise och Christer, över för en smakprovning. Det var bara ett problem... flaskan var för liten! Efter att ha provat glöggen både kall och varm så var den slut. Men vi kan konstatera att den var god, både varm och kall! Så den kan vi absolut rekomendera, och jag ska gå till Systembolaget i veckan och inhandla ett par flaskor till. Jag köpte ju två flaskor från början och en står kvar på hyllan här hemma men det känns som om det skulle behöva köpas in ett par till innan den är slut i affären... Glögg kan man dricka mycket och ofta ;)

8-0!!

HV71 krossade regerande mästarna Färjestad i den tidiga seriefinalen med 8-0. HV71:s förstakedja hade en riktigt lyckad afton och låg bakom sju av åtta mål, varav fem i numerärt överläge. David Petrasek svarade för hat-trick och totalt sex poäng.

tisdag 6 oktober 2009

Första förlusten är ett faktum...


HV71 inledde lite knackigt, men jobbade sig sedan tillbaka in i matchen. När Oscar Sundh kvitterade och gjorde sitt första mål i HV-tröjan såg HV71 ut att få med sig poäng från Gävle, men Brynäs avgjorde med två och en halv minut kvar och HV inkasserade sin första förlust.

måndag 5 oktober 2009




Röd och Töntarna

Från kent.nu
Idag släpps Kensts nya singel TÖNTARNA digitalt, den 12 oktober släpps singeln fysiskt, innehållande tre spår varav två remixer av Punks Jump Up och Familjen. Den 6 november kommer albumet RÖD.

Arbetet med RÖD påbörjades redan förra året då Berg & Sköld åkte till New York och i april i år begav sig Kent till Hansastudion/Meistersaal i Berlin. Efter det har arbetet fortsatt i Psykbunkern/Park Studio, Hyltinge Kyrka samt diverse vardagsrum. RÖD innehåller totalt 11 låtar.

Låtlista:
1. 18:29-4
2. Taxmannen
3. Krossa Allt
4. Hjärta
5. Sjukhus
6. Vals För Satan (Din Vän Pessimisten)
7. Idioter
8. Svarta linjer
9. Ensamheten
10. Töntarna
11. Det Finns inga Ord

Producerad av Kent & Joshua.

Till våren beger sig Kent ut på en turné i Sverige, Finland, Danmark och Norge. Totalt 14 spelningar är bokade med start i Stockholm den 25 februari och avslutning i Örebro den 30 mars. Biljetterna släpps måndagen den 12 oktober.

Turnéplan våren 2010:
25 februari – Stockholm, Annexet
26 februari – Stockholm, Annexet
3 mars – Gävle, Läkerol Arena
5 mars – Helsingfors, Hartwall Arena
10 mars – Linköping, Cloetta Center
12 mars – Århus, Kongresscenter
13 mars – Köpenhamn, Tap1
14 mars – Malmö, Malmö Arena
18 mars – Göteborg, Lisebergshallen
19 mars – Göteborg, Lisebergshallen
24 mars – Oslo, Oslo Spektrum
25 mars – Bergen, Grieghallen
27 mars – Bodö, Bodö Spektrum
30 mars – Örebro, Conventum Arena