lördag 25 april 2009

Ny morgonunderhållning

På söndags mornarna brukar vi se fredagens programm av "Så ska det låta". Imorgon är det fixardag så det blev TVfrukost idag istället. Men nu har "Så ska det låta" fått foten av tjejerna istället är det "Hjälp! Jag är med i en japansk tv-show!" på TV4 som gäller. Och vi skarattar verkligen gott hela familjen..

tisdag 21 april 2009

Ont, ont, ont

Varje steg är en mardröm! Jag är jätte svullen på både insidan och utsidan av hälen - på båda fötterna... det gör jävulusiskt ont, rent ut sagt! Imorse tvingade jag mig runt rundan, dumt jag vet. Nu har Mats gett mig joggnings förbud imorgon bitti. Jag och Blondie får väl slöa oss runt kvarteret imorgon bitti. Ikväll var jag ute med Plätten och gick, i badtofflor, det var de mjukaste skor jag hittade hemma. Jag var lika långsam som Nike och det vill inte säga lite :) Så nu är det dags för lite självömkan och sedan nya skor och nya tag!

måndag 20 april 2009

Äntligen!

Idag släpptes den och idag landade den i min brevlåda!
Har tyvärr inte hunnit lyssna igenom den koncentrerat men första genomlyssningen gav mer smak! Nu ligger den ilagd i min mp3-spelare så det blir den på jogginturen imorgon bitti!
Lilla F trodde det var någt fel på skivan och tyckte jag skulle byta den mot en som fungerade när jag satte på den... introt till första låten är "speciell".