lördag 27 augusti 2011

Snart startdags...

Tidigare år har det varit fullt av glada partajande människor på utserveringarna efter banan. Det kan man nog inte räkna med i dag när det pissregnar, tyvärr

Lite Kalabalik...

...precis i min smak!
 "Tanken bakom Lite Kalabalik är att skapa just lite kalabalik i den stilrena, skandinaviska designstilen. Vi designar själv samt ger dig en mix av det allra senaste inom accessoarer och så småningom inredning från världsstaden Istanbul, österns New York"

 Bilderna och texten är "lånade" från hemsidan som du hittar här

fredag 26 augusti 2011

AntiScampi

Anti Scampi - för att jätteräkor verkligen är det jättesämsta du kan äta Tropiska räkor (jätteräkor, scampi, gambas, tigerräkor) är verkligen det jättesämsta du kan äta. Inte bara påverkar de miljön utan dessutom medför de otroligt tråkiga konsekvenser för befolkningen i räkodlande länder. Hjälp oss gärna att sprida filmen! Och framförallt - sluta. äta. scampi. Det är en liten uppoffring för dig, men en jättewin för världen!

tisdag 23 augusti 2011

Ny på jobbet...

Så kändes det i alla fall igår.
6 veckors ledigt sätter sina spår. Att alla jobbat två veckor och kommit in i rutnerna igen gjorde inte saken bättre. Nytt schema, nya rutiner, och till stor del nya arbetsuppgifter gjorde inte säken bättre.
Jösses va' trött jag var igår. Det kan ju i och för sig bero på att klockan ringde tre timmar tidigare än vad den gjort den sista veckan när vi förökt vända tillrätta dygnet.
Hade stora planer för vad jag skulle göra under kvällen...
men det blev snabb lagad middag, högläge i soffan, en Calvados Papidoux och måndagens program av Lykke innan sängen kallade.