lördag 28 mars 2009

fredag 27 mars 2009

torsdag 26 mars 2009

FHC-HV71 1-4

För andra dagen i rad så vann HV71 i Scandinavium. Segersiffrorna i den femte semifinalen skrevs till 1-4. Försvarsmässigt gjorde HV71 återigen en stark insats och med en nästintill felfri Stefan Liv i kassen skaffade man sig matchboll inför lördagen.
Inte nog med det så hittade Mats "ett sätt" så vi kunde se kanal9, så nu är jag alldeles slut, både i kropp och själ. Har suttit här och hoppat upp och ner hela matchen! Må det ta slut på lördag... fast det vill jag ju inte... jo, det vill jag, för då är HV vidare... men det är kul med mycké hockey... men det vore skönt att slippa spänningen ett par dagar... eller hur det nu var :)

Appropå minusgrader...

Jaaa, imorgon verkar det ju inte bli så många minus grader - va' bra! Då tar vi lite snö blandat regn i stället... det var väl själve ***

Liv

Han är grym, grym, grym!

Minusgrader :(




Jag blev väldigt sugen på att springa Näsetloppet. Jag behöver ha ett mål med det jag gör och att klämma fram en mil på bra tid ur benen i slutet av april känns inte som en omöjlighet... Men va' 17, allt går i stöpet om det ska fortsätta vara 8, 10 minus grader varenda jäkla morgon. Det blir ju inte många löprundor just nu direkt. Trist, jag som kom igång så bra och var taggad till tusen.

1-6!

HV71 var uträknade av alla experter, men gjorde en stark bortamatch i Scandinavium och vände 0-1-underläge till seger 6-1. Nu är det kvitterat till 2-2 inför den femte semifinalen, som också spelas på bortaplan.
Jag ser ljusningen i tunneln igen :)

tisdag 24 mars 2009

Skolavslutningskläder

Jag började titta lite smått i katalogerna efter lämpliga kläder till skolavslutningen...
allt gick bra tills O också ville lägga in sitt veto.
Hon ser gärna sig själv så här;
O är ju inte alldeles tappad bakom en vagn utan la snabbt till att klackskorna förstod hon ju att hon inte skulle få. Hon insåg väl att skulle hon ha chansen att vinna striden om klänningen så fick hon ge upp skorna självmant.
Men i min värld så ser jag henne heldre så här;
Det bästa vore nog om vi hittad en mellanväg, eller min väg, vi får väl se :)

måndag 23 mars 2009

Söndags städ

Hela söndagen, nästan, gick i städingens tecken. Trist. Framför allt fick sig tvättstugan en omgång. Tänk va' bra jag är på att samla saker på hög... Trist tidsfördriv som sagt, men väldigt skönt och uppiggande när det är gjort!

söndag 22 mars 2009

Dagens vill ha...

Dags att börja lägga upp en önskelista inför kommande födelsedag kanske...



NIKE Nike+ SportbandNu har Nike släppt det senaste tillskottet i prylväg för löpare!

Nike har ju sedan tidigare ett samarbete med Apple och iPod, och nu kommer man med Nike+ SportBand.

Nikes SportBand har designats för att användas ihop med Nike+.

Tidigare verisioner av Nike+ begränsades till användare med Apples mediaspelare Ipod nano, men tack vare nya sportbandet kan alla ta del av Nike+.

SportBand håller koll på löparens hastighet, avstånd, tider och kaloriförbränning.

Den insamlade datan går sedan att ladda upp till Nike+ webbplats och där kan löparen följa sin utveckling och annat.

Nike+ teknologin bygger på ett sensorkit, där man har en sensor som man placerar i skon (under innersulan) samt en mottagare antingen på sin Ipod Nano eller som nu i det senaste tillskottet; Nike+ SportBand (fästes runt handleden).

Överföringen av data sker trådlöst mellan sensor och mottagare och genom att känna av fotens kontaktid samt acceleration mot underlaget beräknar sensorn distans, tid, fart och kaloriförbrukning, vilket visas på armbandets display i stora tydliga siffror.

Sportbandet liknar i mångt och mycket en klocka och designen är stilren på klassiskt Nikemanér.

I första utgåvan kommer bandet i svart och rött och det levereras tillsammans med sensorn.
Finns bland annat på Löplabbet

Storskogen

Det går upp och det går ner...

Just igår var det ju mest ner...
allt för spänningen, eller hur! 
men imorgon är det match igen och då jäklar... eller hallelulja menar jag ju ;)