torsdag 3 december 2009

Ola orerar




Just nu lusläser jag Ola Gustavssons blogg, Ola orerar, jösses vilken vass penna, men så rolig!

För den som är det minsta intresserad av hockey så är det ett måste...
även om HV kallas både HV666 och Kd71, men det är bara avundsjuka och rädsla eller hur ;)

Här httar ni bloggen

Sommaren är räddad!

Det blir en sommar på vägarna även nästa år för Lars Winnerbäck. Redan innan höstens konsertturné genom Sverige och Norge är färdig presenteras nu en stor sommarturné.

Turnéplan:
8/7 Linköping
10/7 Landskrona
15/7 Langesund
16/7 Göteborg
23/7 Västervik
24/7 Ronneby
25/7 Borgholm,
28/7 Gävle
29/7 Järvsö
30/7 Piteå dansar och ler
31/7 Storsjöyran i Östersund
5/8 Hok
7/8 Stockholm
14/8 Strömsholm
15/8 Örebro
20/8 Karlstad
21/8 Oslo

Lars Winnerbäck kommer att få sällskap på turnén av ytterligare ett antal artister och spelningarna kommer att ske på två scener.
Vilka förbanden blir har ännu inte tillkännagetts.
Lars Winnerbäck blir därmed den förste soloartist att tillkännage en stor turné nästa sommar.
Det blir premiär spelning i Linköping, första gångenpå fem år.
Biljetterna till turnén släpps den 10 december... och då är inte jag hemma...

Vi har ju pratat om husvagn nästa sommar också och Västervik är ju fint, Öland och Stockholm gillar ju tjejerna och så skulle vi ju kunna ta en tripp och hälsa på i Oslo också... tja det blir ju rätt bra :)

P3 Guld







Galan äger rum den 19 januari i Scandinavium och direktsänds i P 3 med eftersändning samma kväll i SVT 1.


Timo Räisänen är programledare för galan som kommer att innehålla artistuppträdanden från bland annat Amanda Jenssen, Andreas Grega, Lars Winnerbäck, Teddybears och Miss Li


Nomineringarna är nu presenterade.

De kategorier man kan rösta på
Guldmicken - bästa live:
Jenny Wilson, Miss Li, Promoe, Takida, Lars Winnerbäck


Årets artist:
Miss Li, Amanda Jenssen, Jonathan Johansson, Markus Krunegård, Lars Winnerbäck

Årets grupp:
Mando Diao, Kent, Fibes Oh Fibes, Takida, Ingenting

Årets nykomling:
Erik Hassle, Miike Snow, Fever Ray, Maskinen, Lorentz & M.Sakarias

Årets låt:
Erik Hassle: "Hurtful", Mando Diao: "Dance with somebody", Markus Krunegård: "Hela livet var ett disco", Promoe: "Svennebanan", Agnes: "Release me"

Rösta här
Specialpriser - jury utser:
Pop:
Taken By Trees, Fever Ray, Fontän, Deportees, Miike Snow

Hiphop/soul:
Muhammed Ali, Näääk, Stor, Promoe, Lorentz & M. Sakaria

Dans:
Fever Ray, Samuel L Session, Dada Life, Adam Beyer, Axwell

Rock/metal:
Switch Opens, Abramis Brama, Gösta Berlings saga, Satan Takes A Holiday, Babian

tisdag 1 december 2009

Biljett gubbarna


Gubbarna i den lokala spel-ombuds kiosken tycker att det är jätte kul med kunder som ska spela på olika matcher eller lopp eller vad man nu spelar på...
de tycker inte att det är kul när man ska hämta ut biljetter...
den här dagen var inte deras lyckodag!

Ikväll ser jag...

Aliens vs Predators
Mystisk aktivitet upptäcks på en av Antarktis mer isolerade områden med hjälp av en satellit som tillhör miljardären Charles Bishop Weyland (Lance Henriksen). Informationen från satelliten avslöjar en oförklarlig värmekälla 600 meter under den tjocka isen. Den mycket äventyrslystne industrimagnaten Weyland bildar med kort varsel en expedition av experter inom bland annat arkeologi.

På plats på isens yta ovanför värmekällan inser man att någonting extraordinärt har upptäckts som förändrar mänsklighetens historia. Men de upptäcker även att de inte är ensamma. Man antar att det är en konkurrerande expedition och fortsätter obehindrat sin upptäcktsfärd. De kommer inte långt förrän det är för sent att återvända.

Långt där nere under isen hittar expeditionen en pyramid, byggd för mycket länge sedan, med utsmyckningar och inskriptioner från tre olika nu utdöda kulturer. När expeditionen tyder inskriptionerna börjar de inse att någon typ av stridigheter ägt rum i pyramiden tidigare i historien, och kanske kan förklara varför valfångststationen som ligger rakt ovanför pyramiden plötsligt och utan förklaring tömdes på människor exakt 100 år tidigare. När expeditionens medlemmar upptäcker en Aztekisk kalender som i sin tur öppnar en kista innehållande något som liknar vapen, bryter kaos ut.

Under filmens gång får man se strider utkämpas mellan de välkända figurerna från Rovdjuret och Alien.


Mu:s mys


Mu brukar ju också få jul fint. Förra året var det ju lite Ernst, i år tyckte jag att det skulle passa med en pik, så h*n fick sällskap av några änglar... får väl se om det gick hem.

Melissas nya

Hittade ett klipp från Nyhetsmorgon när Melissa Horn var där och spelade sin nya singel... och vilka hittade vi mer där om inte både Ola och Jerker! Ola har dess utom producerat skivan.

måndag 30 november 2009

18 år...


För 18 år sedan, idag, var det fyra glada flickor som gck ut en lördag kväll för att göra stan. Stegen styrdes mot det berömda "Golden days". Där var det en flicka som inte kom in, på grund av gamla synder ;) men en annan flicka försvann in från vännerna för hon hade en fling med DJ:n.
De andra tre gick till "Fiskekrogen" istället.
Där kom alla in, men en andra flicka försvann av någon anledning jag faktisk inte kommer ihåg... det var ju inte igår direkt.
En tredje flicka trodde att hon bjöd upp pojken från helgen innan... men så var det ju inte, det var ju den stora kärleken som stod där! Och den håller sig fortfarande. Eller som pojken sa idag; du har varít tillsammans med mig halva ditt liv... ja, så är det ju faktiskt!
Var den fjärde flickan tog vägen? Jag vet inte, Uppsala var det sista jag hörde. Om ni hittar henne så säg till, det hade varit roligt att träffa henne igen!