lördag 2 mars 2013

Så långt näsan räcker

Tja om man ska gå direkt från träningen på gymmet till fredags-kvälls-aktivitet och är väldigt fokuserad på att få allt med sig. Så kan det ändå vara så att man får matcha klänningen med träningsjackan

torsdag 28 februari 2013

Men vi fortsätter på spåret "Åh va' vi är snälla mot djuren..."

och så mycket vi behöver päls för att hålla oss varma....
Titta inte om ni har barn i närheten, men titta och fundera en liten stund innan du köper päls igen! Det var som en smäll rakt i magen när det stackars flådda, fortfarande levande, djuret tittade rakt in i kameran. Fy f*n, hoppas det var värt det för en jävla pälstofs på mössan!

onsdag 27 februari 2013

Små hårda paket...

Små hårda paket är inte att förakta. Varken sådana från juvelerare eller sådana som kom med posten idag!
Dagens paket innehöll Mauros 50-års present. Shit, vilken överraskning att få!
Den sortens suprice är det inget någon behöver fundera inför min dag... Någon låtsnickrare lär jag ju aldrig bli. (Så nej kära syster, du behöver inte plocka fram det där försöket jag gjorde hemma hos mormor en sommar. Låt det ligga där det ligger kvar i lådan i vårt rum. )

Sjukstuga

tisdag 26 februari 2013

Man får det man betalar för...

Konstigare än så är det ju inte, sen ska inte producenter luras för det...
Men vem f*n tror att man kan köpa köttbullar av bra köttfärs, utan en massa skit-tillsatser i, till ett billigare pris än vad ren köttfärs kostar??
Och hur kan man tycka att det är ok att frånta sig allt ansvar i att ta reda på var maten man har på tallriken kommer ifrån.
Hamnade i en diskussion på Facebook förra veckan där någon inte tyckte att ursprungslandet var så viktigt, vara det smakade bra... så bra för dig då, hoppas du tycker att bilden av fixerade grisar är helt ok då, det är nämligen så de lever sina liv för att du ska få billigt kött!
Jag blir gråtfärdig, så vidrigt!
Vi har i många år köpt kött hos Jan som har Grönagårdar där djuren gått ute året runt och äter gräs istället för en massa kraftfoder som gör att de växer snabbt och kostar mindre i produktion.
Dessutom, som en extra bonus, godare kött har vi aldrig ätit!!
Så kära konsument, börja ta ansvar!!
Och visst blir det ett dyrare kött, men då får man väl äta vegetariskt en dag i veckan och ha mer grönsaker att dryga ut måltiden med...

måndag 25 februari 2013

Vårstäda munnen står det i annonsen...

Hmmm, kanske är därför den inte hjälper så bra mot mina rynkor och torra hud.
Jag använder den på utsidan, tydligen ska jag äta den ;)